Yargı dizisinde Ceylin kimdir? Pınar Deniz kaç yaşında?

TAKİP ET

Her bölümüyle heyecanı doruğa çıkaran Yargı dizisinde Ceylin kimdir, Pınar Deniz kaç yaşında soruları gündem oldu. Dizide Ceylin karakterini canlandıran Pınar Deniz hakkındaki tüm bilinmeyenleri araştırdık.

Reklam
Reklam

Kanal D ekranlarında Pazar akşamları yayınlanan Yargı dizisi, yeni bölümleriyle sezona devam ediyor. Her bölümüyle akılları zorlayan dizinin başkarakterlerinden olan Ceylin’i güzel oyuncu Pınar Deniz canlandırıyor. 

Yargı dizisinde Ceylin kimdir?
Ceylin, ailesine çok düşkün olan bir avukattır. Mesleğinde kural tanımaz ve sınırları zorlayan bir karakter olan Ceylin, kendi tabiriyle ‘işine geldiği gibi’ davranır. Çünkü onun için adalete giden her yol mubahtır. Babasının üzerine atılan iftira sonrası yıllarca babasından uzak kalmış ve babasının yokluğunu hissettirmemek için ailesine destek olmuştur. 

Pınar Deniz kimdir?
Pınar Deniz, 10 Kasım 1993 tarihinde Adana’da dünyaya gelmiştir. Arap kökenli bir ailenin çocuğu olan Deniz, iki yaşından sonra İstanbul’da yaşamaya başlamıştır.
İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Reklamcılık bölümünde bir süre eğitim gördükten sonra okulunu yarıda bırakan oyuncu, ekranların aranan yüzü olmuştur. İlk ekran deneyimini ise 2014 yılında yayınlanan Sil Baştan dizisiyle yaşamıştır. 
Asıl çıkışını Netflix’te yayınlanan Aşk 101 adlı diziyle yapan oyuncu, Arapça bilmektedir. 
 

yargı ceylin kimdir pınar deniz