Yargı dizisinde Defne kimdir? Beren Nur Karadiş kaç yaşındadır?

TAKİP ET

Kanal D ekranlarında her pazar 20.00'de izleyicilerin karşısına gelen Yargı dizisinin Defne'si merak ediliyor. Yargı dizisinde Defne kimdir? Defne karakterine hayat veren Beren Nur Karadiş kimdir? Kaç yaşındadır? Yargı dizisinin Defne'si hakkında merak edilenler haberimizde...

Reklam
Reklam

Sevilen dizi Yargı’nın oyuncularından bir olan ve Defne karakterine hayat veren Beren Nur Karadiş, dizi ve film oyuncusudur. Küçük yaşına rağmen önemli projelerde yer almaya başarmıştır. Beren Nur Karadiş, henüz İlkokul’da okumaktadır.

2014 yılında İstanbul doğumlu olan Beren Nur, 2019 yılında Bir Aile Hikayesi isimli dizide Mercan Güneş karakterine hayat vererek ilk dizi deneyimini yaşamıştır.

2019-2020 dizi sezonunda ise TV8’de yayınlanan Doğduğun Ev Kaderindir adlı dizide Demet Özdemir’in küçüklüğünü canlandırmıştır.

2021 yılından itibaren ise Kanal D’nin sevilen dizisi Yargı’da Defne rolüyle izleyenlerin karşısına yeniden çıkmıştır.

Başarılı oyuncu IMDb’den alınan bilgilere göre Doktor Sadık Ahmet filminde de rol alacaktır. Kendi küçük ama yeteneği büyük olan Beren Nur Karadiş, Instagram hesabını da aktif bir şekilde kullananlar arasındadır.

Henüz 4.250 takipçisi bulunmasına rağmen, minik yeteneğin her geçen gün takipçi sayısı artmaktadır. Yargı dizisinin yeni bölümleri yayınlandıkça da bu artışın sürmesi beklenmektedir.

Beren Nur Karadiş'in Instagram hesabı: berennurkaradis

Yargı Yargı dizisi Yargı Defne Yargı dizisi Defne Beren Nur Karadiş kanal d Kanal d yargı