Yargı dizisinde rol alan Pınar Çağlar Gençtürk hangi karakteri canlandırmaktadır? Oyuncu kaç yaşındadır ve nerelidir?

TAKİP ET

Son zamanların dikkat çekici dizilerinden olan Yargı dizisinin karakterlerine her geçen gün merak artmaktadır. Yargı dizisinde rol alan Pınar Çağlar Gençtürk hangi karakteri canlandırmaktadır? Oyuncu kaç yaşındadır ve nerelidir? Detaylar haberimizde...

Reklam
Reklam

Yargı dizisinde rol almakta olan Pınar Çağlar Gençtürk dizide Aylin karakterini canlandırmaktadır. Aylin karakteri ise dizinin baş karakterlerinden olan Ceylin'in ablasıdır. Peki Pınar Çağlar Gençtürk kaç yaşındadır ve nerelidir işte detaylar. 

Yargı dizisindeki Aylin karakteri
Aylin, Ceylin karakterinin ablası olarak dizide karşımıza çıkmaktadır. Annesinin ise diğer çocuklara göre daha çok gözdesi olan Aylin 4 yıl öncesinde bir oğlunu kaybetmiştir bundan sonrasında ise kendini toparlaması oldukça zor olmuştur. Ceylin ile aralarında oluşturmuş olduğu bir çekişmeden kaynaklı olarak gerginlik vardır. 

Pınar Çağlar Gençtürk kim?
1982 yılında İzmit Kocaeli doğumlu olan oyuncu üniversite eğitimini Yeditepe Üniversitesi Güzel Sanatlar fakültesi tiyatro bölümünde yapmıştır. Oyuncu yüksek lisansını ise Kadir Has Üniversitesi'nde film ve drama alanında yapmış bulunmaktadır. Gençtürk birçok tiyatro çalışması yapmış bunların yanı sıra yedi kocalı Hürmüz filmi ve muhteşem yüzyıl dizisi ile adını duyurmayı başarmıştır.

yargı kanal d yargı dizisi aylin ceylin