Yargı dizisindeki Özlem Çakar hangi karakteri canlandırmaktadır? Özlem Çakar kimdir ve nerelidir?

TAKİP ET

Yargı dizisi son dönemlerde izleyici tarafından tam not almayı başaran diziler arasındadır. Peki dizideki ana karakterlerden birini canlandıran Özlem Çakar nerelidir? Hangi karaktere hayat vermektedir? Detaylar haberimizde...

Reklam
Reklam

Yargı dizisinde ana karakterlerden olan Makbule karakterine can veren Özlem Çakar  izleyici tarafından merak edilmekte. Birçok izleyici Çakar’ın hayatını ve daha önce oynamış olduğu yapımları merak etmekte. Ayrıntıları sizler için derledik.

Yargı dizisindeki Makbule kimdir?
Makbule dizide ana karakter olan ve aslında olayların başlangıcı olan ailede hala rolünü canlandırmaktadır. Yani Ilgaz Savcı’nın halası, Metin komiserin de kardeşidir. 

Özlem Çakar kim?
Özlem Çakar Yalçınkaya 8 Ekim 1968 yılında Ankara ilinde dünyaya gelmiştir. Üniversite eğitimini Bilkent Üniversitesi Tiyatro Bölümü'nde almış olan Çakar okulu bitirmesinin ardından 1992 ve 1996 yılları arasında tiyatro sanatçısı olan  Cüneyt Gökçer'in asistanlığını yapmıştır. Bu dönemde ise ek olarak 1994/1996 yılları arasından Bilkent Üniversitesi Müzik ve Sahne Sanatları, Tiyatro Bölümü'nde “Reji Masterı” yapmıştır. 
 

yargı makbule özlem çakar yalçınkaya