Yargı dizisindeki Zümrüt karakteri kimdir? Esma Yeşim Gül kimdir?

TAKİP ET

Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Yargı hem konusu hem de oyuncu kadrosuyla dikkatleri üzerine topladı. Birçok seyirci Yargı dizisine yeni dahil olan Zümrüt karakterini merak etti. Yargı dizisinde Zümrüt karakterini Esma Yeşim Gül canlandırmaktadır. Peki Yargı dizisindeki Zümrüt karakteri kimdir? Esma Yeşim Gül kimdir? detaylar haberimizde yer almaktadır.

Reklam
Reklam

Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Yargı hem konusu hem de oyuncu kadrosuyla dikkatleri üzerine topladı. Birçok seyirci Yargı dizisine yeni dahil olan Zümrüt karakterini merak etti. Yargı dizisinde Zümrüt karakterini Esma Yeşim Gül canlandırmaktadır. 

Yargı dizisindeki Zümrüt karakteri kimdir?
Pazar günlerinin sevilen dizisi Yargı dizisinde İnci’nin eniştesi Osman ifadesinde, '' Karımın amcasının geliniyle bir süredir... Olay günü otelde Şile'deydik. İsmi Zümrüt... Zümrüt Erguvan.'' Cümleleriyle Zümrüt karakterini açıkladı.

Esma Yeşim Gül kimdir?
Yargı dizisi Esma Yeşim Gül’ün televizyondaki ilk projesidir. Yargı dizisinde canlandıracağı Zümrüt karakteri için ilk başta çok endişeli olduğunu belirten Esma Yeşim Gül: “Yargı'ya çok açık bir rol ama işin içine girdiğimde daha da bir şefkat duymaya başladım. Hiç beklediğim gibi tepkiler olmadı. Bu kadar sevilen proje ve bu kadar güzel ekiple çalışmaktan dolayı çok şanslıyım." ifadelerini kullandı.  

Yargı Yargı dizisinde Zümrüt kimdir Esma Yeşim Gül kimdir