Yargı dizisinin merak edilen oyuncusu olan Engin Kim? Yargı Dizisi Engin Dizile ve Filmleri

TAKİP ET

Her hafta merakla beklenen Yargı dizisi oyuncuları muhteşem performanslarıyla adından sıkça söz ettiriyor. Yargı dizisi oyuncuları arasında bulunan Onur Durmaz'da birçok kişi tarafından araştırılıyor. Yargı Engin kim? Yargı dizisindeki Engin karakteri kimdir? Yargı dizi engin Gerçek adı nedir? Kaç yaşında? Aslen nereli? Soruları izleyiciler tarafından araştırılırken sizler için tüm bu soruların yanıtlarını bir araya getirdik. İşte merak edilen soruların yanıtları…

Reklam
Reklam

Yargı dizisi oyuncuları arasında yer alan Onur Durmaz’ın hayatı izleyiciler tarafından araştırılmaktadır. Yetenekli oyuncunun sevgilisi, burcu, boyu ve kilosu gibi bilgileri de merak edilmektedir. Peki Onur Durmaz kim? Genç oyuncu hakkında bilgiler içeren bir yazımızı sizler için hazırladık. Onur Durmaz hakkında merak edilen tüm detaylar…
Yargı Dizisi Engin – Onur Durmaz Kimdir? Kaç Yaşında?
Oyuncu, senarist ve müzisyen olan Onur Durmaz, 13 Haziran 1991 tarihinde Kocaeli’de dünyaya geldi. Çocuk yaşlarından itibaren müziğe ve oyunculuğa ilgisi olan Onur Durmaz, 7-8 yaşlarına geldiğinde müziğe ilgisi başladı. Çocuk yaşlarında caz müzikle tanışan Onur Durmaz, lise yıllarında ise özel tiyatrolarda sahne almaya başladı. Bir sanat merkezinde elektro gitar dersi veren Durmaz, Vienna Konservatorium mezunudur. Üniversite eğitiminin yanı sıra özel oyunculuk eğitimleri de alan Onur Durmaz cast direktörlüğü de yapmıştır. Tiyatrocu kimliğinin yanı sıra cast direktörü ve yönetmen yardımcısı olarak da birçok görev yaptı. Sinema ve filmlerde rol alan Durmaz, ayrıca reklam filmlerinde de yer aldı. Onur Durmaz, Kaçın Kurası ve Bir Baba Hindu filmlerinde yönetmen yardımcılığı yapmıştır. Ayrıca Hadi İnşallah ve Niyazi Dört Nala adlı sinema filmlerinin de cast direktörlüğünü üstlenmiştir.

Onur Durmaz’ın Yer Aldığı Dizi Ve Filmler
2015 yılında Niyazi Gül Dörtnala filminde bir öğrenciyi canlandıran Durmaz, 2018 yılında Üç Harflilerin Musallat Olduğu Büyülü Konakta Ruh Çağıran Gençlerin Hazin Hikayesi adlı filmde ise Umut rolü ile kamera karşısına geçti. Yine aynı yıl içerisinde “GIF” isimli televizyon dizisinde Kuzey karakterine hayat verdi. 2019 yılında Şort isimli kısa filminde yer alan Onur Durmaz, 2020 yılında ise Menajerimi Ara dizisine konuk oyuncu oldu. 2021 yılında Netflix platformunda yer alan Kulüp dizisinde Fırat Tanış’ın canlandırdığı Çelebi karakterinin gençliğini oynadı. Şu sıralar ise Kanal D televizyon kanalında yayınlan ekranların sevilen dizi olan Yargı’nın oyuncu kadrosunda yer alan Durmaz, dizide ‘Engin Tilmen’ karakterine hayat vermektedir.

Yargı Dizisi Engin Karakteri Kim?
Avukat olan Engin, Ceylin’in en yakın arkadaşıdır. Engin’in babası olan Yekta güçlü ve zengin bir avukat olarak dizide yer almaktadır. Engin, babası Yekta’nın tüm itirazlarına rağmen sınıf arkadaşı olan Ceylin’inle birlikte çalışır. Engin, babası Yekta’yla ise bitmek bilmeyen bir zıtlaşmanın içindedir. Ceylin’e güçlü bağlarla bağlı olan Engin zor zamanlarında da hep birbirlerinin yanında yer alırlar.

Onur Durmaz Aslen Nereli?
Her hafta yeni bir gelişme ile nefesleri kesen Yargı dizisinin yetenekli oyuncusu Onur Durmaz, yeni projelerde yer almaya devam ediyor. Genç oyuncunun menajerliğini Gökçe Aktaş yapmaktadır. Aslen İzmir Karşıyakalı olan Onur Durmaz, 1.78 metre boyunda ve 70 kilodur. İkizler burcun olan Durmaz, İngilizce ve Almanca bilmektedir.6 yıl boyunca profesyonel olarak eskrim sporu ile uğraşmıştır ve 6 altın, 9 gümüş, 4 bronz madalya kazanmıştır. Aslen İzmirli olan genç oyuncu şimdilerde ise İstanbul’da yaşamaktadır. Sosyal medya platformu olan İnstagram da ise 15.500 takipçisi bulunan başarılı oyuncunun takipçi sayısı her geçen gün artmaktadır.
 

yargı dizi engin onur durmaz yargı yargı dizi