Yargı Dizisinin Sezon Finali Belli Oldu! Yargı Ne Zaman Sezon Finali Yapıyor?

TAKİP ET

Yargı, bu sezonda Kanal D'nin en çok izlenen ve en başarılı projesi olarak yer alıyor. İzleyicileri kesinlikle her hafta ekran karşısına kilitliyor. En büyük rakibi olan Teşkilat dizisini bile reyting sıralamasında sollayan Yargı'nın sezon finali tarihi belli oldu. Yargı dizisi sezon finali ne zaman? İşte detaylar haberimizin devamında.

Reklam
Reklam


Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz’in başrollerini paylaştığı ve senaristliğini Sema Ergenekon’un üstlendiği yargı dizisi sezonun en sevilen yapımları arasında bulunuyor. Adeta nefes kesici hikayeleri, sevilen karakterleri ve oldukça başarılı oyuncuları ile sezonun en iddialı dizileri arasında yer alan Yargı’nın sezon finali tarihi belli oldu. Yargı dizisi bu sezona veda etmek için gün sayıyor.

Önümüzde ki hafta son çekimlerinin yapılacağı söyleniyor. Bu sezon son çekimi gerçekleştirmek için ekip sette olacak. Yargı 29 Mayıs Pazar akşamı bu sezon ekranlara son kez gelerek kısa bir sezon finali arasına gidecek. Sadece sezon finali için ara veriyor olsa da Yargı dizisi sevenleri bu duruma oldukça üzülüyor.
Başarılı oyuncu Pınar Deniz, Yargı dizisi ile kariyerinde oldukça önemli bir noktaya geldi. Dizi her ne kadar sezon finali yapıyor olsa bile Pınar Deniz, bu sezon tatil yapamayacak. Yargı dizisinin sezon finale girmesinden sonra Pınar Deniz, Disney Plus için olan çekimlerine start verecek.

Yeni sezonda Yargı dizisi ile yeniden ekranlarda olacak olan Pınar Deniz, sezon arasında ise Disney Plus dizisi olan Star isimli dizinin setlerinde olacak. Sezonu dolu dolu geçiren güzel oyuncu sevenleri ile ekran karşısında buluşmaya ara vermiyor. Star isimli yeni projesinde ise Pınar Deniz’in partneri Uraz Kaygılaroğlu olacak.