Yargı Engin öldü mü? Yargı erkek ceseti kime ait, Engin'e mi Zafer'e mi?

TAKİP ET

Yargı dizisi Kanal D'nin dikkat çeken yapımlarından biridir. Yargı dizisinin 14.bölümüne ilişkin fragman yayınlandı. Yargı dizisinin fragmanında yer alan erkek cesedinin kime ait olduğu merak ediliyor. Yargı dizisinde Engin öldü mü? Yargı erkek ceseti kime ait? Bu haberimizde Yargı dizisiyle ilgili detayları sizler için derledik. İşte Yargı dizisinin merak edilen detayları...

Reklam
Reklam

Yargı dizisi Kanal D ekranlarında yayınlanmaktadır. Yargı dizisinin 14.bölümüne ilişkin yayınlanan fragman sonrası meraklar daha da arttı. Fragmanda yer alan cesetin kime ait olduğu merak ediliyor. Yargı dizisinde neler oldu?

Yargı son bölümde neler oldu?

Gerilim dolu bir sonla biten  Ay Yapım dizisi olan Yargı'nın son bölümünün ardından paylaşılan fragman çok konuşuldu. Yeni bölümde cesedin kim olduğu merak edilirken Ceylin'in şok hali izleyenlerin aklında o gece yaşadıkları soru işaretiyle kaldı. Yeni dizide merakla beklenen anlardan biri cesedin kime ait olduğu olsa da, o gece travma geçiren Ceylin'in trajedisi, yapılan propagandalarda dikkatleri üzerine çekti. Ceylin, Engin'in kaçmak üzere olduğunu fark etti ve karanlık ormanda şok oldu. Her yerde Ceylin'i arayan Ilgaz dehşete kapıldı. Engin'i kovalayan polis başka bir ipucu buldu. Bir erkek cesedinin bulunduğunu öğrendiğinde dehşete düştü. Peki, açıkta kalan erkek cesedi Engin'e mi yoksa Zafer'e mi ait?

Yargı dizisi Yargı Engin öldü mü? Yargı Kanal D