Yargı Ilgaz Ölecek Mi? Savcı Öldü Mü? Kaan Urgancıoğlu Yeni Sezonda Diziden Ayrılacak Mı?

TAKİP ET

Kanal D'nin fenomen dizisi Yargı'da Savcı Ilgaz öldü mü? Ilgaz ölecek mi? Kaan Urgancıoğlu diziden ayrılıyor mu? Yargı Ilgaz öldü mü?

Reklam
Reklam

Başrollerinde Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu'nun yer aldığı Yargı dizisi sezon finali bölümüyle ekranlara geldi.



Yargı dizisi bu akşam sezon finali yaparak ekranlara ara verdi. Yaz arasına giren sezonun reyting rekortmeni dizisi Yargı'nın son bölümünde Ilgaz ve Ceylin'in mutlu evlilik sahnesi kana bulandı.



Yargı dizisinde 4 bölümdür Ceylin'in kimi öldürdüğü merak konusuyken dizi sezon finaline yine bomba gibi bir bölümle girdi.



Sema Ergenekon'un kamele aldığı sezonun en çok ses getiren yapımı Yargı tam daha ne kadar uzatılabilir derken yine seyircisini ekrana kitleyecek gibi görünüyor.



Yargı'nın sezon finali bölümünde fragmandaki Ceylin ve Ilgaz Savcı'nın düğünü hayranları heyecanlandırmıştı. Dizi tabi ki klasik bir şekilde merak uyandıran trajik bir sonla yaz arasına girdi. 



Yargı dizisinin son bölümünde Ilgaz ve Ceylin'in nikahının sonu mutlu bitemedi. Yargı dizisinde kim vuruldu? Kaan Urganıcoplu yeni sezonda sürpriz bir şekilde diziden ayrılacak mı? Savcı Ilgaz ölecek mi? Ilgaz öldü mü?

Yargi dizisinin fragmanında Ilgaz Savcı'nın hem beyaz giymesi hem de "Bir daha seni bırakırsam bil ki son nefesimi vermiş olurum" sözleri yeni bölümde Ilgaz'ın vurulacağı izlenimi yarttı. Bakalım tahminler doğru çıkacak mı yoksa sezon finali bu mutlu rüya sahnesi ile yapılacak derken 6 ay sonra ölen Ilgaz Savcı çıktı!

Peki Ilgaz'ın ölümü oyun mu Ilgaz'ı Ceylin mi öldürüldü? Şimdi gelecek sezon seyirciyi bu sorular bekliyor olacak..