Yargı Laçin karakteri kim? Nilgün Türksever kaç yaşında? Nilgün Türksever kimdir?

TAKİP ET

İzleyecilerin heyecanla takip ettiği Yargı dizisi oyuncuları merak ediliyor. Dizide birçok başarılı oyuncu yer alıyor. Son bölümlerde dikkatleri üzerine çeken karakter Laçin oluyor. Peki Nilgün Türksever'in canlandırdığı Laçin karakteri kimdir? Nilgün Türksever ile ilgili merak edilenlere haberimizi inceleyerek ulaşabilirsiniz...

Reklam
Reklam

Her bölümüyle gündem olan Yargı dizisi son zamanlarda sosyal medyada sıkça konuşuluyor. Diziseverler, Yargı dizisindeki karakterleri merak ediyor. Merak edilen oyunculardan biri de Laçin karakterine hayat veren Nilgün Türksever oluyor. Peki Nilgün Türksever kimdir? Nilgün Türksever kaç yaşındadır?

Yargı Laçin kimdir?

Yargı dizisinin son bölümlerinde ilgi toplayan isimlerden biri de Laçin karakteri oluyor. Laçin karakteri Yekta'nın karısıdır. Engin'in annesi rolünde olan Laçin'in suçu itiraf edip etmeyeceği merak konusu oldu. Laçin, zengin bir aileden gelmiş ve Yekta'nın sağladığı tüm imkanlara rağmen idealist biri olmaya devam etmiştir. Devlet okulunda kimya öğretmeni olan Laçin, oğlu ve eşi arasında sorunlarla mücadele etmekten yorulmuştur.

Laçin ne demek?

Türkiye'de tercih edilen ve sevilen isimlerden biri olan Laçin, hem erkek hem de kadınlar için kullanılan bir isimdir.

Kelime anlamı olarak; bir cins şahin, sarp ve yalçın, şiddetli gibi anlamlara gelmektedir. Keskin ve güçlü anlamlarına da gelen Laçin ismi, özgün isim arayan ebeveynler için dikkat çekici bir isimdir.

Nilgün Türksever kimdir?

1977'de Bursa'da dünyaya gelen Nilgün Türksever, ilk ve ortaöğretimini Bursa'da tamamladı. 1998 senesinde Bursa Kültür ve Sanat Turizm Vakfı Tiyatrosu'nda oyuncu olarak kariyerine başladı.

2001'de ise Eskişehir Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuarı Sahne Sanatları Oyunculuk Ana Sanat Dalı Bölümü'nü kazandı. Ardından 2005'te Bursa Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu'na katıldı.

Şehir tiyatrosu aracılığıyla düzenlenen kurslarda eğitmen olarak çalıştı. Eğitim çalışmaları farklı yaş gruplarına yönelik olarak devam etmektedir. 

Yargı Laçin karakteri yargı dizisi nilgün türksever nilgün türksever kimdir