Yargı'nın Savcı Pars'ı Mehmet Yılmaz Ak taciz itirafı ile şaşkına çevirdi! Meğer çok kez…

TAKİP ET

Yargı dizisinde Savcı Pars karakteri ile milyonlarca kişinin gönlüne taht kuran Mehmet Yılmaz Ak, İbrahim Selim'in Youtube programına konuk oldu. Son dönemlerde oyunculuk performansı ile de beğeni toplayan Ak, özellikle taciz itirafı ile herkesi şaşkına çevirdi.

Reklam
Reklam

Kanal D ekranlarında Pazar akşamları yayınlanan Yargı’da savcı Pars karakteri ile izleyici karşısına çıkan Mehmet Yılmaz Ak, “İbrahim Selim ile Bu Gece” isimli Youtube programına konuk oldu. Diyarbakır’da doğduğunu ve 19 yaşına kadar da Diyarbakır’da yaşadığını söyleyen oyuncu, lise yıllarında edebiyat öğretmeni sayesinde oyunculuğa başladığını anlattı.
 

Taciz itirafı şaşırttı


İbrahim Selim, “Oynadığınız karakterden fazla etkilenip sokakta sözle taciz eden oldu mu?” sorusunu yöneltince oyuncu Ak’ın verdiği cevap ise herkesi şaşkına çevirdi. Ak bu soruya, “Evet, çok oluyor. Önceki işlerimde hep mafyatik roller vardı. Ağır abiler taciz ediyor, ‘Siz misiniz mafya yoksa biz miyiz?’ diyorlardı." Yanıtını verdi. Ak "Ben de ‘Abi zaten iddiam yok’ açıklamasını yapıp oradan gitmek zorunda kalıyordum. Şimdi ise savcı rolündeyim ve ‘Savcım hoş geldiniz’ diyorlar." dedi.


 

Gözlem yaparak hazırlanmış


Şu sıralar Savcı Pars rolü ile herkesin gönlüne taht kuran Mehmet Yılmaz Ak, bu role hazırlanırken uzun süre gözlem yaptığını da dile getirdi. Gerçek hayatta Savcı Pars karakterinin olduğunu belirten Ak, gözlem yeteneğinin iyi olduğunu ve bununla mutlu olup gurur duyduğunu söyledi. Babasının emekli polis memuru olduğunu söyleyen Ak, biraz despot taraflarını aldığını ve Savcı Pars’ı da ona benzettiğini söyledi.
 

Flört ettiği kadına fal bakmış


Başka yeteneklerinden de bahseden Mehmet Yılmaz Ak, geçmişte flört ettiği bir kadına el falı baktığını anlattı. Ak, “Flört ettiğim enerjiyi hissettiğim biriydi. El falı baktım. El falı, ilk dokunuş ve kimya...” dedi.