Yargı Severlerine Üzücü Haber! Yargı Ekranlara Ara mı Veriyor?

TAKİP ET

Kanal D ekranlarında Pazar akşamları izleyici ile buluşan Yargı dizisi heyecanlı bir şekilde devam ediyor. Seyirciler çok heyecanlı bir şekilde Yargı'nın yeni bölümünün yayınlanmasını bekliyor. Fakat yapımın aldığı karar ile izleyiciler üzüntü yaşayacak.

Reklam
Reklam

Kanal D ekranlarında Pazar akşamları izleyici ile buluşmaya devam eden yapım seyirciyi bir hayli merakta bıraktı. 30. bölümü ile tüm izleyicileri ekrana kilitleyip, heyecan içerisinde bırakmıştı. Heyecanla ekrana kilitleyen izleyiciler bir sonra ki bölümü merak içerisinde bekliyordu. Fakat yapımdan bu kez izleyicileri üzecek haber geldi. Yargı dizisi ekranlarda olmayacak mı? İşte detaylarda...
 

Yargı Ekranlara Ara mı Veriyor?


31. bölümü ile bu hafta ekranlara gelmesi beklenen Yargı dizisinden seyircileri üzecek haber geldi. Son bölümde nefes kesici sahneleri ile ekrana kilitlenen izleyiciler merakla bir sonda ki bölümü bekliyordu. Fakat Yargı dizisi beklenildiği gibi 31. bölümü ile bu hafta ekranlarda olmayacak. İzleyiciler bu haber karşısında geçici olarak panik yaşadılar. Yargı dizisi ekranlara tamamen veda ettiği zannedildi. Fakat yapım bu hafta Ramazan Bayramı olması dolayısı ile ekranlara sadece bir hafta ara veriyor.
 

Reyting Rekoları Kırıyor!


Yayınlanmasının ilk gününden beri izleyiciler tarafından çok beğenilen Yargı dizisi artık reyting rekorları kırıyor. İlk yayınlanmaya başladığı günlerde TRT 1 ekranlarında gösterilen Teşkilat dizisi ile reytinglerde birbirlerine rakip olmuşlardı. Yargı dizi artık reytinglerde birinci sırada ki yerini aldı ve sabitledi gibi görünüyor.