Yargı Yekta kimdir? Uğur Polat hakkında bilgiler

TAKİP ET

Kanal D'de yayınlanan Yargı dizisinde Yekta kimdir ortaya çıktı. Dizide Yekta'ya hayat veren Uğur Polat hakkında tüm bilgiler haberimizin detaylarında yer alıyor.

Reklam
Reklam

Her bölümü heyecanla takip edilen Yargı dizisinin oyuncu kadrosuna ilişkin detaylar araştırılıyor. Dizinin kilit isimlerinden biri olan Yekta karakterini, başarılı oyuncu Uğur Polat canlandırıyor.

Yargı dizisi Yekta kimdir?
Yekta, kendi hukuk firması olan Tilmen Hukuk’un sahibidir. Mesleğini ve firmasını birlikte çalıştığı kişilerin kirli işlerini gizlemek için kullanır. Yekta, Engin’in babasıdır. Oğlu Engin’i hiç sevmez ve kendi gibi biri olamadığı için sürekli onu yargılar.

Uğur Polat kimdir?
Uğur Polat, 4 Eylül 1961 tarihinde İstanbul’da doğmuştur. 60 yaşındaki oyuncu, 1978 yılında Ankara Sanat Tiyatrosu’na katıldı. 1981 yılında Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümünde eğitim gördü. 
Uzun yıllardır Devlet Tiyatro’sunda rol alan başarılı oyuncu 1996’da İsmet Küntay Tiyatro Ödülü’nü aldı. Birçok dizi ve filmde rol alan oyuncu şu an Yargı dizisinde Yekta karakterine hayat vermektedir.
 

yargı yekta kimdir uğur polat