Yarım Kalan Hayat (Adam) filmi fragmanı, konusu ve oyuncuları

TAKİP ET

Geçtiğimiz sene gösterime giren Yarım Kalan Hayat (Adam) filmi fragmanı, konusu ve oyuncuları halen pek çok film severin gündemini meşgul ediyor. İşte film hakkında merak edilenler...

Reklam
Reklam

Geçen sene beyaz perdede gösterime giren Yarım Kalan Hayat (Adam) filmi bir çok insanın gündeminde yer almaya devam ediyor. Filmi henüz izlememiş olan kişiler Yarım Kalan Hayat (Adam) filminin nasıl bir hikayeye sahip olduğunu ve hangi isimlerin oyuncu kadrosunu oluşturduğunu öğrenmek için arama motorlarını yoğun bir şekilde meşgul ediyor. Film severlerin ‘’Yarım Kalan Hayat (Adam) filmi fragmanı, konusu ve oyuncuları’’ terimlerini de sık sık arama motorlarına yazdığı dikkatlerden kaçmıyor.
Yarım Kalan Hayat (Adam) Filmi Konusu Nedir?
20 yaşına giren Adam iş hayatında oldukça başarılı bir kariyere ulaşmış, aile ve sosyal hayatında da çevresinde sevilen bir gençtir. Fakat genç adam hayatının bu kadar güzel gitmesinin verdiği heyecan sebebiyle fazla ileri giderek bir göle atlar. Bu gölde yaşadığı kaza onun vücudunun ömür boyu felçli kalmasına sebep olacaktır. 
Yaşadığı talihsiz kaza sonrasında yaşama sevincini kaybeden Adam çeşitli tedaviler görerek hayatına devam etmeye çalışır. Yakın arkadaşlarının da desteğini alan Adam yaşadığı bu zor duruma rağmen umutlanmaya başlamıştır. Fakat kendisini hayat kalitesi anlamında geri plana iten insanlara karşı Adam’ın önemli bir mücadele vermesi gerekmektedir. 
Yarım Kalan Hayat Filmi Oyuncuları Kimler?
Hüzünlü ve bir o kadar umut dolu hikayesiyle izleyenlerin beğenisini kazanan Yarım Kalan Hayat (Adam) filmi IMDb’den 6,5 puan almıştır. İşte filmin oyuncu kadrosu ve karakteri:
Aaron Paul – Adam Niskar
Lena Olin – Yevgeniya
Tom Berenger – Jerry Niskar
Celia Weston – Arlene Niskar
Michael Weston – Ross Niskar
Shannon Lucio – Christine
Paul Walter Hauser – Trent
Wayne David Parker – Sasha
Tom Sizemore – Lucky 

Yarım Kalan Hayat (Adam) film