Yarın İstanbul'da toplu taşıma ücretsiz mi? Kurban Bayramı'nda otobüsler bedava mı? 9,10,11,12 Temmuz toplu taşıma ücretsiz mi?

TAKİP ET

Kurban Bayramı'na artık sayılı saatler kalırken gözler toplu taşıma araçlarına çevrildi. Bayramda toplu taşıma araçlarının ücretsiz olup olmayacağı konusu merakla araştırılıyor. İstanbul'da yarın toplu taşıma araçlarının ücretli mi yoksa ücretsiz mi olacağı konusu yoğun bir şekilde araştırılıyor. Otobüs, metrobüs ve metronun Kurban Bayramı'nda bedava olup olmadığı soruları gündemdeki yerini koruyor.

Reklam
Reklam

Kurban Bayramı’na artık sayılı saatler kalırken gözler toplu taşıma araçlarına çevrildi. Bayramda toplu taşıma araçlarının ücretsiz olup olmayacağı konusu merakla araştırılıyor. İstanbul’da yarın toplu taşıma araçlarının ücretli mi yoksa ücretsiz mi olacağı konusu yoğun bir şekilde araştırılıyor. Otobüs, metrobüs ve metronun Kurban Bayramı’nda bedava olup olmadığı soruları gündemdeki yerini koruyor. Kurban Bayramı 9 Temmuz 2022 Cumartesi (yarın) başlıyor. 4 gün idrak edilecek olan Kurban Bayramı ile ilgili araştırmalar sürüyor. İstanbul2da Kurban Bayramı’nda toplu taşıma araçlarının ücretli mi yoksa ücretsiz mi olacağı sorularına yanıt aranıyor. Peki, Kurban Bayramı’nda toplu taşıma ücretli mi, ücretsiz mi? Yarın İstanbul’da toplu taşıma bedava mı? 9,10,11,12 Temmuz 2022 otobüs, metro ve metrobüs ücretli mi ücretsiz mi? Kurban Bayramı’nda Marmaray ücretsiz mi? İşte tüm merak edilenler…

Kurban Bayramı’nda Toplu Taşıma Ücretsiz Mi?

Bugün 8 Temmuz 2022 Cuma günü Kurban Bayramı Arifesi ve artık Kurban Bayramı’na sadece sayılı saatler kaldı. 9-12 Temmuz günleri arasında idrak edilecek olan Kurban Bayramı için hazırlıklar sürerken merak edilenlere de yanıt aranıyor. Bayramla ilgili en merak edilen konuların başında ise metro, otobüs, vapur, metrobüs tramvay ve Marmaray gibi toplu taşıma araçlarının bedava olup olmayacağı konusu geliyor. 

İstanbul’da Bayramda Toplu Taşıma Bedava Mı?

İETT, 4 gün sürecek olan Kurban Bayramı’nda İstanbul’da toplu taşımanın ücretsiz olarak hizmet vereceğini duyurdu. İstanbul halkı, Kurban Bayramı’nda 4 gün boyunca İstanbul’da toplu taşıma araçlarını ücretsiz kullanacak.

Ankara’da Toplu Taşıma Ücretsiz Mi?

Yine Ankara’da da 4 günlük Kurban Bayramı süresince toplu taşıma araçlarının ücretsiz olarak hizmet vereceği açıklandı. EGO Genel Müdürlüğü toplu taşıma araçları metro, otobüs, teleferik ve ANKARAY’ın 9 Temmuz 2022 tarihinden 12 Temmuz 2022 tarihine kadar ücretsiz olarak hizmet vereceği duyuruldu.

Bayramda Marmaray Ücretsiz Mi?

Öte yandan Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, Kurban Bayramı ve 15 Temmuz’da Marmaray, İZBAN ve Başkentray’ın ücretsiz olarak hizmet vereceğini duyurdu.