Yarın kamu personeline tatil mi? Hangi şehirlerde idari izin var? 26 Ocak kamu kuruluşları tatil mi?

TAKİP ET

Ülke geneli yoğun kar yağışının devam etmesi üzerine kamu kuruluşları tatil mi sorusu sıkça sorulmaya başlandı. Konu hakkında açıklama valilikler tarafından gelmektedir. Özellikle İstanbul'da gerçekleşen buzlanmalar sonucunda iş yerlerinin devam edip etmeyeceği araştırılmaktadır. Hangi şehirlerde kamu personeli tatil? Hangi şehirlerde buzlanma devam ediyor?

Reklam
Reklam

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, kötü hava şartları nedeniyle kamu kurum ve kuruluşlarında çalışanların 26-27-28 Ocak 2022 tarihlerinde idari izinli sayılacaklarını duyurdu. Bu karar üzerine hangi şehirlerde kamu personelleri tatil? İşte detaylar...

Malatya

Malatya`da yaşanan yoğun kar yağışı sonrası araç ve yaya yollarındaki buzlanmalar artış gösterdi. Bu nedenle kamu kurum ve kuruluşlarında çalışanlar, hamile ve engelliler ile kalp ve böbrek yetmezliği bulunan, kanser ve diyaliz gibi kronik ağır hastalığı olan kamu görevlileri 25-26 Ocak`ta idari izinli sayılacak.

Tunceli

Tunceli Valiliği`nden “Kamu kurumlarımızda görev yapan engelli ve hamile kamu görevlilerimiz 25-28 Ocak 2022 tarihleri arasında 4 gün idari izinli sayılacaktır. Hizmetine acil ihtiyaç duyulan personellerin, gerektiğinde kurumlarınca idari izin süresince göreve çağırılabilecekler” açıklaması yapıldı.

Samsun

Samsun`da etkisini sürdüren kar yağışı ve olumsuz hava koşulları nedeniyle tüm kamu kurum ve kuruluşlarında görev yapan hamile, engelli ve gazi personel 25-26 Ocak`ta idari izinli sayılacak.

Erzincan

Erzincan Valisi Mehmet Makas, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, kentte olumsuz hava koşulları nedeniyle il genelindeki kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan engelli ve hamile personelin 25 Ocak`a kadar sürecek idari iznin 29 Ocak tarihine kadar uzatıldığını duyurdu. Makas, ayrıca halk eğitim ve rehabilitasyon merkezlerinde 29 Ocak`a kadar eğitim faaliyetlerine ara verildiğini de aktardı.

hangi şehirde iş yerleri tatil kamu personeli tatil mi kamu personeli hangi şehirlerde tatil