Yarın okullar tatil mi? 13 Ocak Perşembe okullarda kar tatili var mı, hangi ilde, hangi okullarda tatil var?

TAKİP ET

Okulların yarın kar yağışı sebebiyle tatil olup olmayacağı insanların gündemini meşgul ediyor. Bu nedenle internet üzerinden hava durumu tahminleri sürekli araştırılıyor. Peki Yarın okullar tatil mi? 13 Ocak Perşembe okullarda kar tatili var mı, hangi ilde, hangi okullarda tatil var? İşte tüm soruların yanıtları...

Reklam
Reklam

Kış mevsiminin ortalarına gelinmesiyle birlikte başta öğrenciler olmak üzere milyonlarca insan Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün hava tahminleri hakkındaki son gelişmeleri büyük bir dikkatle takip ediyor. İstanbul, Edirne, Balıkesir, Konya, Antalya gibi illerde kar yağışının olması bekleniyor. Kar yağışı beklenen illerde yaşayan vatandaşlar ise 13 Ocak Perşembe günü okulların tatil olup olmayacağını öğrenmek için arama motorlarını meşgul etmeyi sürdürüyor. Peki Yarın okullar tatil mi? 13 Ocak Perşembe okullarda kar tatili var mı, hangi ilde, hangi okullarda tatil var?
Yarın Okullar Tatil Mi?
Kar yağışı sebebiyle okulları tatil edilen bir il henüz bulunmuyor. Bugün yani 12 Ocak’ta Denizli, Kırklareli, Bingöl illerinin bazı ilçelerinde okullar tatil edilmişti. 
Meteoroloji Genel Müdürlüğü Uyardı
Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden yapılan açıklamaya göre ülke genelinde kar yağışı bekleniyor. Ülkenin kıyı kısımları başta olmak üzere Muğla, Konya, Karaman, Çankırı, Amasya, Giresun, Erzincan, Tunceli, Bingöl ve Adıyaman çevreleri ile Ankara'nın kuzey kesimlerinde kuvvetli olacağı tahmin ediliyor. 
Meteorolojiden yapılan açıklamada Marmara’nın doğusunda, Akdeniz bölgesinde, Batı ve Orta Karadeniz kıyılarında sağanak yağışların görülme olasılığının yüksek olduğu belirtildi. Yetkililer vatandaşların olumsuz hava koşullarında karşı dikkat olması uyarısında bulundu. Bunula birlikte Doğu Karadeniz, Kuzey Ege ve Marmara genelinde kuvvetli lodos ve fırtına beklentisi olduğu da uzmanlar tarafından paylaşıldı.

yarın okullar tatil mi Meteoroloji Genel Müdürlüğü hava durumu kar yağışı son dakika