Yasak Elma Çağatay öldü mü? Yasak Elma Çağatay diziden ayrılıyor mu? Berk Oktay diziden ayrıldı mı?

TAKİP ET

Başrollerinde Eda Ece, Şevval Sam ve Biran Damla Yılmaz gibi sevilen isimlerin yer aldığı FOX'un uzun soluklu dizisi Yasak Elma, sezon finali arasına giriyor. Yaz aylarının gelmesiyle birlikte diziler tek tek sezon finali arasına girerken Yasak Elma, sürprizlerle dolu sezon finali bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Her bölümü büyük bir merakla beklenen dizinin sezon finali bölümü de izleyiciye şok üstüne şok yaşattı.

Reklam
Reklam

Başrollerinde Eda Ece, Şevval Sam ve Biran Damla Yılmaz gibi sevilen isimlerin yer aldığı FOX’un uzun soluklu dizisi Yasak Elma, sezon finali arasına giriyor. Yaz aylarının gelmesiyle birlikte diziler tek tek sezon finali arasına girerken Yasak Elma, sürprizlerle dolu sezon finali bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Her bölümü büyük bir merakla beklenen dizinin sezon finali bölümü de izleyiciye şok üstüne şok yaşattı. Her karakteri ayrı ayrı sevilen ve yayınlanan her bölümüyle büyük beğeni toplayan ekranların başarılı dizisi Yasak Elma’da sezon finali heyecanı yaşanıyor. Konusu ve oyuncularıyla izleyicinin yakından takip ettiği dizi kısa bir ara verirken sezon finali bölümündeki sürpriz sahneler gündeme bomba gibi düştü. Çağatay, Ender ve Yıldız’ın beraber yolculuk yaptığı sırada geçirdikleri kaza sonucunda yeni sezon için merak daha da arttı. Peki, Yasak Elma Çağatay öldü mü, ölecek mi? Yasak Elma Çağatay diziden ayrılıyor mu? Berk Oktay diziden çıktı mı? İşte detaylar…

Çağatay Ölecek Mi?

Yasak Elma dizisinin kadrosuna Çağatay karakteriyle dahil olan ünlü oyuncu Berk Oktay, izleyici tarafından kısa sürede ilgi görmüş ve çok sevilmişti. Dizinin başrolleri arasında yer alan ve Çağatay karakterine hayat veren Berk Oktay, senaryo gereği ölerek diziye veda edecek.



Berk Oktay Yasak Elma’dan Ayrıldı Mı?

Ünlü oyuncu Berk Oktay, Yasak Elma dizisinde canlandırdığı Çağatay Kuyucu karakteriyle çok sevildi. Dizinin yakın takipçileri Çağatay ve Yıldız’ı izlemekten büyük keyif alırken Çağatay’ın diziye yeni bir renk getirdiği yorumları yapıldı. Ancak Berk Oktay, Yasak Elma’nın sezon finalinde kadrodan ayrıldı.