Yasak Elma'da Beklenen Başrol Vedaları Başladı! Çetin Öldü Sırada Bomba İsim Veda Ediyor!

TAKİP ET

Yasak Elma dizisinde beklene veda sezonu açıldı.. Dizide Çetin karakterinden sonra bomba bir isim daha veda edecek!

Reklam
Reklam

Başrollerinde Eda Ece, Şevval Sam, Berk Oktay,  Biran Damla Yılmaz ve Murat Aygen'in yer aldığı Fox TV'nin Pazartesi akşamları fenomen dizisi Yasak Elma'da üzücü ayrılık haberlerı başladı..

Her sezon önemli isimlerin ayrılığı ile izleyicileri şoka uğratan Yasak Elma'da ayrılık sezonunda ilk elenen isim Çetin karakteri oldu.



Yasak Elma dizisininde Murat Aygen'in canlandırdığı Doğan karakterinin sağ kolu olan Çetin karakteri ölerek diziye veda edecek.

Erdal Bilingin 'in canlandırdığı Çetin karakteri yerine ise yeni bir isim gelecek ve Doğan'ın yeni sağ kolu olacak.

Peki Yasak Elma dizisinde ayrılıklar bitecek mi? Tabi ki de hayır. Dizide yeni sezon da yine önemli isimler ayrılacak ve yeni sezonda yeni karakterler dahil olacak.

Geçen sezon dizinin en fenomen karakteri olan Şahika'yı ve Hasan Ali Başkan'ı diziden cikararak büyük tepki alan yapım bu sezonda önemli karaterleri diziden çıkarmayı planlıyor.



Dizi de kesin olarak ayrılmayacak isimler Eda Ece ve Şevval Sam.. Ancak diziye bu sezon dahil olan Biran Damla Yılmaz ve Murat Aygen'in durumu merak ediliyor.

Yasak Elma'da Geçen 2 sezon önce de dizinin Halit'i Talat Bulut, Kaya'sı Barış Kılıç ve Kerim'i Gökhan Alkan ani bir şekilde diziye veda etmişti..