Yasak Elma'da Berk Oktay'dan Sonra O İsimlerin de Vedası Gerçekleşti! Yıldırım Ailesi Gidiyor! Doğan ve Kumru Yeni Sezonda Yer Almayacak!

TAKİP ET

Fox Tv'nin fenomen dizisi Yasak Elma geleneksel sezon vedalarına başladı! Dizinin erkek başrol oyuncularından Berk Oktay diziden ayrılıyor! Çağatay'ın yanı sıra Doğan Yıldırım ve Kumru Yıldırım karakterleri de yeni sezonda yer almayacak isimler arasında!

Reklam
Reklam

Başrollerinde Eda Ece, Şevval Sam, Berk Oktay, Biran Damla Yılmaz, Murat Aygen'in yer aldığı Yasak Elma dizisinin  sezon arasında girmeye sayılı günler kaldı.

Her sezon özellikle erkek başrol oyuncularını diziden gönderen Yasak Elma sezon sonunda hem seyircilere hem de oyunculara gergin zamanlar başladı. 

Yasak Elma yeni sezonunda hangi karakterler diziden çıkacak hangi oyuncularla devam edilecek merak konusuydu. İlk bomba ayrılık haberi dizinin yakışıklısı Çağatay karakterinden geldi. Dizi de Çağatay Kuyucu karakterini canlandıran Berk Oktay diziye veda edecek ve gelecek sezonda yer almayacak.

Yasak Elma dizisinde Berk Oktay'ın ayrılık haberi hayranları derinden sarsarsan bir ayrılık daha geldi. Diziye bu sezon dahil olan Yıldırım ailesi de diziye veda edecek. Dizide Kumru Yıldırım karkaterine hayat veren Biran Damla Yılmaz ve Doğan Yıldırım karakterine hayat veren Murat Aygen diziye veda edecek.

Yasak Elma dizisi geçen sezon dizinin en fenomen karakteri Şahika'yı Nesrin Cavadzade'nin dizinin eski yönetmeni ile kavgası nedeniyle diziden çıkartarak büyük kan kaybetmişti. Dizide ayrıca Erdal Özyağcılar'ın canlanadırdığı Hasan Ali Başkan'da diziden çıkartılmış ve bu ayrılık tepki almıştı. Dizi bu sezon final yapmayı beklerken Kumru, Çağtay, Yıldız ve Doğan arasındaki ihanet intikamı büyük ses getirmiş ve dizi reyting rekorları kırarak büyük başarıya imza atmıştı.

Geçen sezon da dizinin erkek başrol oyuncuları Talat Bulut, Gökhan Alkan ve Barış Kılıç'ı diziden çıkartarak şok yaratan Yasak Elma yeni sezon da geleneği bozmadı ve yine bomba ayrılıklara adım atmaya devam etti. Yasak Elma yeni sezonda nasıl yeni karakterlre girecek hangi oyuncular canlandıracak merak konusu oldu.