Yasak Elma'da şok veda! Biran Damla Yılmaz gidiyor

TAKİP ET

Yasak Elma dizisi ile ilgili yine bomba gibi bir iddia gündemde. Bu defa başrol veda ediyor. Ayında final yapacak olan dizide Kumru karakterinin ekipten ayrılacağı iddia edildi. Peki, Yasak Elma'dan Biran Damla Yılmaz ayrılıyor mu?

Reklam
Reklam

FOX TV ekranlarında entrikaları ile sık sık Gündem olan yasak Elma dizisi ile ilgili yeni bir iddia gündemde. Bu sezon final sezonu olan ve Haziran ayında veda etmeye hazırlanan yasak Elma dizisinin başrollerinde birinin daha veda edeceği öğrenildi. Yasak Elma'da Kumru karakterine hayat veren Biran Damla Yılmaz'ın ekipten ayrılacağı yönünde önemli iddialar var. Peki Yasak Elma Kumru ayrılıyor mu? Biran Damla Yılmaz Yasak Elma'dan ayrılacak mı?

YASAK ELMA'DAN BİRAN DAMLA YILMAZ AYRILACAK MI?

Fox TV ekranlarında her hafta Pazartesi Akşamları Medyapım imzası ile yayınlanan yasak Elma dizisi final sezonu ile de izlenme rekorları kırmaya devam ediyor. Haziran ayında ekrana veda etmeye hazırlanan yasak elma dizisinden Biran Damla Yılmaz'ın ayrılacağı yönünde iddialar gündeme bomba gibi düştü. Ancak bu iddiaların asılsız olduğu ve güzel oyuncunun sezon sonuna kadar dizide yer almayı planladığı öğrenildi.

YASAK ELMA BU SEZON VEDA EDECEK

Başrollerinde Eda Ece, Biran Damla Yılmaz ve Şevval Sam gibi oyuncuların yer aldığı yasak elma bu sezon final sezonu ile ekranlara geliyor. Yasak Elma dizisi haziran ayında izleyiciye veda edecek.