Yasak Elma'dan ayrılan Berk Oktay o dizide başrolü kaptı

TAKİP ET

Savaşçı dizisindeki başarısı ile çok konuşulan ve dizinin sona ermesinin ardından Yasak Elma'da Çağatay karakterine hayat veren Berk Oktay, dün akşam ekrana gelen sezon finalinde diziye veda etti. Yasak Elma'dan ayrılan Berk Oktay'ın yeni adresi de hemen belli oldu. Başarılı oyuncu o dizide başrol oynayacak.

Reklam
Reklam

Yasak Elma dizisinin dün akşam ekrana gelen sezon finali ile veda eden Berk Oktay, yeni sezonda ATV ekranlarında olacak. Oktay'ın Bir Küçük Günışığı dizisinde erkek başrol olduğu açıklandı. Berk Oktay'ın dizideki partneri ise geçtiğimiz günlerde Mahkum dizisinden ayrılan Seray Kaya olacak.

Eda Ece, Şevval Sam, Biran Damla Yılmaz, Murat Aygen, Şebnem Dönmez ve Berk Oktay gibi isimlerin başrollerini paylaştığı Fox TV'nin sevilen dizisi yasak elma dün akşam ekrana gelen bölümünde sezon finali yaptı. Yasak Elma'nın sezon finalinde Berk Oktay'ın Vedası izleyicileri Bir Hayli. Ancak Berk Oktay hayranları çok beklemek zorunda kalmayacak. Yakışıklı oyuncu Yasak Elma'dan ayrılır ayrılmaz yeni anlaşmasını yaptı.
 

Yeni sezonda ATV’de

Berk Oktay, yeni sezonda ATV ekranlarında yayınlanacak olan Bir Küçük Gün Işığı isimli dizide başrolü oynayacak. Arka Sokaklar, savaşçı ve yasak elma dizlerindeki performansı ile çok konuşulan Berk Oktay, yeni dizisinde Başrolü Seray Kaya ile paylaşacak.
 

Eylül ayında başlayacak

Seray Kaya ve Berk Oktay'ı buluşturan NGM dişsizi Bir Küçük Günışığı Eylül ayında ATV ekranlarında yayın hayatına başlayacak. Dizinin yönetmen koltuğunda Emre Kabakuşak otururken başrol oyuncuları Seray Kaya ve Berk Oktay olarak açıklandı. Projenin oyuncu kadrosu ise Henüz belli olmadı. İlerleyen günlerde kadronun açıklanması ve Ağustos ayında da sete çıkması bekleniyor.