Yasak Elma Dizisi De Fan Kurbanı Oldu! Shipçi Terörü Hız Kesmeden Devam Ediyor!

TAKİP ET

Fox Tv'nin eğlence dolu dizisi Yasak Elma'da fancılığa kurban gitmeye başladı.

Reklam
Reklam

Sosyal medyanın hayatımızda büyük etki etmesi avantajlardan çok zarara doğru evrilmeye ddevam ediyor.

Ekranlardaki diziler için açılan onca sayfalar, insanların yorum yağmuru yapması daha doğrusu linçler sonrası dizi senaryoları değiştiriliyor. Senaristler ve yapım şirketleri hatta zaman zaman oyuncular da sosyal medyada yorumların baskısına boyun eğip senaryoyu değiştiririyor.

Özellikle dizi çiftlerine dair yapılan yorumlar dizilerin sonunu getiriyor. Senaristler bu yorumlar sonrası değişikliğe giderek toplumun desteğini aldığını sanarken gerçek izleyiciyi kaçırarak diziyi adeta çocuk piyeslerine çevirerek finali hızlandırıyor.

Bu durumun son kurbanı da Yasak Elma dizisi olmak üzere. Bugüne kadar gelen tüm eleştirerel rağmen çizgisini bozmayarak orjinalite yakalayan ve reyting sistemi sosyal medya etkisine rağmen başarı sergileyerek tutunan dizi yavaş yavaş yorumların kurbanı mı oluyor?

Yasak Elma dizisinin eğlenceli orjinal yapısını dahi eleştirn fanların gönlünü hoş etmek için senaryonun değişime uğrayacağı iddia ediliyor. Bunun ilk adımının da Çağatay ve Yıldız'ın yeniden bir araya getirilmesi ve eğlencenin dozunun azaltırılıp hatta bazı oyuncuların karaketrleri sevilmediği için diziden yeni sezonda çıkarılacağı konuşuluyor.