Yasak Elma Dizisinde Bomba Ayrılık! Gelecek Sezonda Yok!

TAKİP ET

Fox TV'nin fenomen dizisi Yasak Elma'da üzücü bir ayrılık yaşanacak!

Reklam
Reklam

Başrollerinde Eda Ece, Şevval Sam, Biran Damla Yılmaz, Berk Oktay ve Murat Aygen'in yer aldığı Fox TV'nin Pazartesi akşamları fenomen dizisi Yasak Elma'da üzücü ayrılık haberi geldi.

Bu sezon final yapması beklenirken aldığı reyting oranları ile yeni sezonu garantileyen Yasak Elma dizisinin yeni sezonunda olmayacak ilk isim belli oldu. Her sezon başlangıcında, sezon sonlarına doğru, hatta sezon ortalarında önemli ayrılıklar yaşanan eğlenceli dizi Yasak Elma'da bu sezonunda ilk ayrılık haberi geldi. DIziye bu sezon dahil olan usta oyuncu ölerek diziye veda edecek.

HER SEZON ÖNEMLİ AYRILIKLAR!

Talat Bulut, Barış Kılıç, Gökhan Alkan gibi başrol oyuncularını bir anda diziden çıkartan Yasak Elma geçen sezonda en sevilen karakterlerinden Şahika karakterine hayat veren Nesrin Cavadzade yi diziden çıkartarak büyük tepki almıştı. Geçen sezon sevilen karakter Hasan Ali Başkan'a hayat veren Erdal Özyağcılar da diziden çıkartılmış yine izleyenler tarafından büyük kan kaybı olarak yorumlanmıştı.

BEKLENMEYEN AYRILIK!

Ancak dizi bu sezobubeklenmeyen bir başarı gerçekleştirdi. Diziye dahil olan Biran Damla Yılmaz ve Murat Aygen oldukça sağlam duruş sergiledi. Ilk başta beğenilmeyen karakterler diziye ayrı bir hava kattı. Ancak bu sezon da kötü haber geldi.

Doğan'ın sağ kolu Çetin karakterine hayat veren usta aktör Erdal Bilingin diziye ölerek veda edecek.