Yasak Elma dizisinde şok ayrılık! Yasak Elma final mi yapıyor? Yasak Elma neden hikaye değişikliğine gitti

TAKİP ET

FOX TV ekranlarının sevilen dizisi Yasak Elma kadrosunda şok ayrılık herkesi şaşırttı. 5.sezonla beraber ekranlarda yer alan Yasak Elma dizisinin başrolünde yer alan isimler birbirine mi girdi sorusu kafaları karıştırdı. Başrol oyuncuları diziden mi ayrıldı? Yasak Elma dizisinden ayrılan isimler kimler? Dizinin yeni bölümü merakla beklenirken hikayede değişime gidilmesi de bekleniyor. Yasak Elma dizisinden ayrılan başroller kimler?

Reklam
Reklam

Pazartesi akşamları ekranlarda olan Yasak Elma dizisi her bölümüyle izleyicilerin beğenisi toplamaktadır. Uzun soluklu devam eden Yasak Elma dizisinde hikaye değişikliğine gidilmektedir. Diziden ayrılan isimlere yenilere eklenirken başrolden ayrılan isimler merakları arttırdı. Yasak Elma dizisinden ayrılan başroller ve detaylar haberimizde yer almaktadır 

Yasak Elma dizisinde yine ayrılıklar dönemi başladı. Diziden iki karakterin ayrılacağı haberleri gündemi sarstı. Arzu karakteriyle dizide yer alan Nihan Aypolat’ın veda edeceği daha önceden ortaya çıkmıştı. Yeni bir ayrılık daha yaşanacağını gazeteci Birsen Altuntaş duyurdu. Dördüncü sezonun sonlarında hikayeye dahil olan Feyza karakterine hayat veren Ece Dizdar’ın da artık dizide olmayacağı ortaya çıktı.

Yasak Elma dizisinde başrolde yer alan Eda Ece, Şevval Sam, Berk Oktay, Murat Aygen ve Biran Damla Yılmaz'ın yer almasıyla bu isimlerden ayrılık var mı sorusu sıkça sorulmaya başladı. Medyapım'ın üstlendiği Yasak Elma dizisi 5.sezında final yapması beklenirken hikaye değişikliğine gidilmesi sonucunda 6.sezonda devam edeceği ortaya çıktı. 

yasak elma ayrılan isim yasak elma final mi yapıyor yasak elma bitti mi yasak elma yeni isim