Yasak Elma dizisinin çocuk Halit Can'ı kimdir? Burak Ali Özkan kimdir?

TAKİP ET

Yasak Elma dizisinin kadrosuna yeni bir isim eklendi. Halit Can karakteri dizide 5 yıl büyüdü. Bu büyüme ise oyuncu değişikliğine sebep oldu. Çocuk Halit Can karakterini canlandıran Burak Ali Özkan hakkında merak edilen detayları haberimizde derledik.

Reklam
Reklam

Med Yapım tarafından Pazartesi akşamları Fox TV ekranlarında yayınlanan yönetmenliğini Murat Özkan'ın üstlendiği ve Şevval Sam, Eda Ece, Erdal Özyağcılar, Berk Oktay, Nesrin Cavadzade, Gülenay Kalkan Ünlüoğlu gibi başarılı oyuncuların yer aldığı Yasak Elma dizisi son bölümüyle izleyicilerine şok etkisi yarattı. Yıldız'ın eşi Çağatay'ı Cansuyla basmasının ardından Cansu evi ateşe verdi. İçeride kalan Yıldız ise 5 yıl komada kaldı. Yıldız'ın komada kaldığı sürede çok şey değişti. Çağatay Yıldız komadayken Cansu ile evlendi ve Halit Can annesinin Cansu olduğunu bilerek uyandı. Büyüyen Halit Can'ı ise kimin canlandırdığı izleyiciler tarafından merak edildi. İşte 5 yıl sonraki Halit Can karakterini canlandıran Burak Ali Özkan hakkında merak edilen soruların cevapları...

Burak Ali Özkan kimdir?

Halit Can karakerini canlandıran küçük yıldız Kuzey Gezer'in yerine beş yıl sonrası için Burak Ali Özkan geçecek. Özkan 8 yaşında olmasına rağmen çeşitli reklamlarda, Hekimoğlu gibi başarılı bir dizide ve Götür isimli kısa filmde yer almıştır. 1.20 boyundaki küçük oyuncu kahverengi gözleri ve kumral saçları ile kendisini izleyicilere sevdirirken, Eti Sütburger, Ziraat Katılım, Aptamil Devam Sütü, Bingo, Lc Waikiki, İstikbal ve Pınar Beyaz gibi büyük şirketlerin reklamlarında rol almıştır. 

burak ali özkan ali burak özkan adana