Yasak Elma Ender öldü mü? Şevval Sam diziden ayrılıyor mu?

TAKİP ET

 FOX TV'nin sevilen dizisi Yasak Elma yeni bölümüyle yine gündemde. Sezon finali arası verecek olan sevilen dizi ile ilgili merak edilenler araştırılmaya başlandı. Ekranların uzun soluklu dizisi Yasak Elma'nın yeni bölümleri büyük bir heyecanla takip edilirken sezon finalinde yaşanacaklar da izleyicinin yakın takibinde. Bu akşam yayınlanan sezon finalinde dizinin iki önemli oyuncusu veda ediyor.

Reklam
Reklam

 FOX TV’nin sevilen dizisi Yasak Elma yeni bölümüyle yine gündemde. Sezon finali arası verecek olan sevilen dizi ile ilgili merak edilenler araştırılmaya başlandı. Ekranların uzun soluklu dizisi Yasak Elma’nın yeni bölümleri büyük bir heyecanla takip edilirken sezon finalinde yaşanacaklar da izleyicinin yakın takibinde. Bu akşam yayınlanan sezon finalinde dizinin iki önemli oyuncusu veda ediyor. Başrollerinde Eda Ece, Şevval Sam ve Berk Oktay gibi sevilen oyuncuların yer aldığı Yasak Elma, uzun bir süredir ekranda izleyiciyle buluşuyor. Başarılı sezonları geride bırakan dizi bu akşam sezon finali bölümüyle ara veriyor. Yeni sezonla ilgili merak edilen konular şimdiden araştırılmaya başlarken sezon finalinde izleyiciyi büyük bir sürpriz bekliyor. Peki, Yasak Elma Ender öldü mü, ölecek mi? Şevval Sam diziden ayrılıyor mu? Yasak Elma Şevval Sam yeni sezonda olacak mı? Ender diziden çıktı mı? İşte tüm detaylar…

Ender Ölecek Mi?

Yasak Elma dizisinin başrol oyuncularından biri olan Şevval Sam, dizide Ender karakteriyle büyük bir hayran kitlesine ulaşmıştı. Şevval Sam’ın hayat verdiği Ender karakteri izleyici tarafından çok sevildi. Yasak Elma ile uzun soluklu bir maceraya adım atan Ender’in hikayesinde sona gelindi. Ender’in sezon finali bölümünde senaryo gereği ölerek diziye veda edeceği öğrenildi.



Şevval Sam Diziden Ayrılıyor Mu?

Yasak Elma’nın başrol oyuncularından biri olan ünlü şarkıcı ve oyuncu Şevval Sam, Ender karakteriyle uzun bir süredir yer aldığı Yasak Elma dizisine veda ediyor. Ende rkarakterine hayat veren Şevval Sam, yeni sezonda dizide yer almayacak.