Yasak Elma final mi yapıyor? 3 Ocak akşamı Yasak Elma neden yok? Yasak Elma yeni bölüm ne zaman?

TAKİP ET

FOX TV ekranlarının sevilen dizisi Yasak Elma her bölümüyle seyircilerin beğenisi toplamaktadır. Yasak Elma yeni bölüm ne zaman soruları sıkça sorulmaya başladı. 3 Ocak akşamı Yasak Elma var mı sorusu araştırılması devam ederken haberimizde siz değerli okurlarımız için detaylara yer verdik. Yasak Elma bu hafta var mı? Yasak Elma neden yok?

Reklam
Reklam

Uzun süredir ekranlarda yerini alan Yasak Elma 128.bölümü merakla beklenirken bu hafta yeni bölümün yayınlanmayacağı belli oldu. 3 Ocak günü neden Yasak Elma olmadığı açıklandı. Her hafta Pazartesi günü ekranlara gelen Yasak Elma yeni bölümü ne zaman? İşte detaylar...

Her hafta Pazartesi günü ekranlara gelen Yasak Elma 3 Ocak günü neden yok sorusu araştırılmaya başladı. 2 hafta ekranlara ara verdiğini açıklayan dizi final mi yapıyor soruları merak konusu oldu. Başrollerinde Şevval Sam, Eda Ece, Berk Oktay, Biran Damla Yılmaz ve Murat Aygen'in bulunduğu Yasak Elma 2 hafta setlere ara verdi. 

19 Mart 2018 tarihinden bu zamana kadar ekranlarda yer alan Yasak Elma izleyicileri yeni bölümün ne zaman olacağını araştırmaya başladı. 10 Ocak 2022 Pazartesi günü yayınlanacak Yasak Elma'nın yeni bölüm fragmanı seyirciyle buluştu. 

Yasak Elma son bölüm full izle 

yasak elma neden yok yasak elma son bölüm Yasak elma yeni bölüm ne zaman