Yasak Elma'nın Kumru'su Biran Damla Yılmaz Eda Ece'nin Yolunda Yeni Aşka Yelken Açtı!

TAKİP ET

Yasak Elma dizisinde Kumru Yıldırım karakterine hayat veren Biran Damla Yılmaz yeni bir aşka yelken açtı! Basketbolcu Doğuş Özdemiroğlu ile birlikteliğini açıkladı!

Reklam
Reklam

Fox TV'nin eğlenceli dizisi Yasak Elma'da Kumru Yıldırım karakterine hayat veren Biran Damla Yılmaz yeni aşkını açıkladı!

Geçtiğimiz aylarda Maske Kimsin Sen yarışmasının sunucusu oyuncu Tansel Öngel ile kısa süreli aşk yaşayan Biran Damla Yılmaz daha sonra Çağrı Telkıvıran ile aşk yaşayan Biran Damla Yılmaz yine kısa süreli mutlu olabilmişti.

Biran Damla Yılmaz eğlenceli program Maske Kimsin Sen'de beraber yarıştığı Aslı Bekiroğlu'nun sevgilisi Çağrı Telkıvıran ile yeni bir aşka yelken açmıştı.

Ancak bu aşkta kısa sürmüştü. Biran Damla Yılmaz aradığı aşkı basketbolda buldu!

Bu sene başarılı ve güzel kadın oyuncular ile sosyal medya fenomenlerinin basketbolcu aşkına bir yenisi daha eklendi. 

Biran Damla Yılmaz Yasak Elma dizisinde rol arkadaşı Eda Ece gibi gönülünü basketçiye kaptırdı. Biran Damla Yılmaz basketçi Doğuş Özdemiroğlu ile aşkını kabul etti ve çok mutluyum dedi.

Basketçi ile ünlü kadın yıldız aşkına böylelikle Eda Ece ve Buğrahan Tuncer, Ebru Şahin ve Cedi Osman, İrem Sak ve Furkan Korkmaz, İlayda Akdoğan ve Roham Kabir, Duygu Özaslan ve Can Maxim Mutaf'ın yanına Biran Damla Yılmaz ve Doğuş Özedemiroğlu eklendi..

Doğuş Özdemiroğlu Darüşşafaka'da forma giymekte..