Yasak Elma'nın Yıldız'ı Eda Ece imaj değiştirdi! Görenler tanıyamadı

TAKİP ET

Yasak elma dizisinde hayat verdiği yıldız karakteri ile geniş bir hayran kitlesine ulaşan güzel oyuncu Eda Ece dizisinin sezon finali yapması sonrasında İmajını değiştirdi. Bir süredir basketbolcu Buğrahan Tuncer ile aşk yaşayan Eda Ece saçlarının rengini değiştirdi.

Reklam
Reklam

Yasak Elma dizisinin Yıldız’ı Eda Ece dizisinin sezon finali yapmasını fırsat bilerek imaj değişikliğine gitmeye karar verdi. Bir süredir basketbolcu Buğrahan Tuncer ile bir dargın bir barışık aşk yaşayan güzel oyuncu eski saçlarına geri döndü. Yeni halini sosyal medya hesabından paylaşan Eda Ece’ye hayranları da çok yakışmış yorumlarımı yaptı.

Sarı saçlarına veda etti

32 yaşındaki güzel oyuncu Eda Ece sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla İmaj değiştirdiğini ilan etti. Sapsarı olan saçlarını eski haline boyayan güzel oyuncu yeni fotoğrafını Instagram hesabından takipçileriyle paylaştı. Eda Ece yaptığı paylaşıma, "İmaj değişikliğine gittim, çok sıkılmıştım.” notunu düştü. Saçlarını kendi rengine döndürdüğünü söyleyen Eda Ece aralara sarı ışıltı eklemeyi ihmal etmediğini de takipçileri ile paylaştı.