Yasemin Allen aşk bombasını patlattı! "ilişkimiz çok yeni,nazar değsin istemem"

TAKİP ET

Güzel oyuncu Yasemin Kay Allen sinema ve dizi sektörünün aranan simalarından. Mesleğindeki başarılarının yanı sıra duru güzelliğiyle de adından söz ettiren Allen, yer aldığı her projede ışığı parlayan oyuculardan olmayı başarıyor. Geçtiğimiz gün bir mekan çıkışı görüntülenen güzel oyuncu, muhabirlerle sohbet etti ve hakkında çıkan aşk iddialarına cevap verdi.

Reklam
Reklam

Suna Yıldızoğlu ve Dudley Allen çiftinin kızı olan Yasemin Allen, annesinin yolundan gidip meslek olarak oyunculuğu seçmiş. Bir süredir aşk iddialarıyla gündeme gelen 32 yaşındaki oyuncu, geçtiğimiz gün bir mekan çıkışı objektiflere yansıdı. Muhabirlerin görüntü aldığını fark eden güzel oyuncu “Aynaya bakmadan çıktım ama...' diyerek saçlarını düzeltti ve özel hayatıyla ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Dijital platform için çekilen bir dizi projesinde bir araya gelen Yasemin Kay Allen ve Tolga Güleç’in, iş arkadaşlığının aşka dönüştüğü iddia edilmişti. 2 aydır kendisi gibi oyuncu olan Tolga Güleç ile beraber yaşadığı iddia edilen Yasemin Allen, aşk hayatıyla ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Yasemin Allen, muhabirlerin “Tolga Güleç ile aşk yaşadığınız doğrumu?” sorusuna “çok yeni başladı ilişkimiz, çok mutluyuz.” Diyerek “Tolga dünya güzeli bir insan olduğu için nazar değsin istemem” sözleriyle aşkını ilan etti. “Yaklaşık iki aydır çıkıyorsunuz galiba” sorusunaysa “Gün tutmuyoruz diyeceğim ama yalan söylemiş olurum, tutuyoruz.” Şeklinde cevap veren Allen, basın mensuplarına teşekkür etti.