Yasemin Yazıcı kimdir? Onur Tuna'nın yeni sevgilisi Yasemin Yazıcı hangi dizilerde oynadı

TAKİP ET

Onur Tuna'nın aşk yaşadığı iddia edilen Yasemin Yazıcı merak ediliyor. Peki, Yasemin Yazıcı kimdir, kaç yaşında? Yasemin Yazıcı nereli? Yasemin Yazıcı hangi dizilerde oynadı?

Reklam
Reklam

Fox TV ekranlarında yayınlanan MAHKUM dizisinin başrolü Onur Tuna'nın gönlünü meslektaşı Yasemin yazıcıya katıldığı iddia edildi. İddiaya göre şu sıralar Filipinler'de tatil yapan Onur Tuna'ya sevgilisi Yasemin Yazıcı da eşlik ediyor. Peki, Onur Tuna'nın yeni sevgilisi Yasemin Yazıcı kimdir? Yasemin Yazıcı hangi dizilerde oynadı?
 

Yasemin Yazıcı kimdir, kaç yaşında?

Yasemin Yazıcı 8 Eylül 1997 tarihinde İstanbul'da dünyaya geldi. Yazıcı, Dialog ve Pera Güzel Sanatlar okullarında Oyunculuk ve diksiyon eğitimi alan Yazıcı, aynı zamanda dans ve lokal eğitimi de aldı. Oyunculuk eğitimi aldığı sırada Fransızca, İngilizce ve Türkçe dillerinde çeşitli oyunlara çıkan Yasemin Yazıcı, 2018 yılında London School of Economics Sosyal Antropoloji bölümünden mezun oldu. Okuldan mezun olduktan sonra da İngiltere'de kalmaya devam eden Yasemin Yazıcı, London Academy of Music and Dramatic Arts (LAMDA)'ta oyunculuk eğitimi aldı. Yine Türkiye'de de eğitimini sürdüren genç oyuncu, ezan akay'dan ve deniz olmaz gibi alanında Usta isimlerden eğitim aldı.
 

Yasemin Yazıcı hangi dizilerde oynadı?

Genç oyuncu Yasemin Yazıcı ilk oyunculuk deneyimini Fox TV ekranlarında yayınlanan Son Yaz dizisi ile yaşadı. Hemen ardından da TRT 1 ekranlarında izleyici karşısına çıkan kara tahta dizisinde rol aldı.