Yaşlı diye veto yiyen Ronaldo, sosyal medyanın diline düştü

TAKİP ET

Cristiano Ronaldo ile ilgili gündeme gelen bir iddia sosyal medyayı çalkaladı. Alman medyasında yer alan haberlere göre Manchester united'dan ayrılmak isteyen Ronaldo istenmeyen adam ilan edildi. Çok yaşlı olması sebebiyle Ronaldo'nun veto yediği konuşuluyor.

Reklam
Reklam

İngiltere'nin Premier Lig ekiplerinden Manchester United futbol kariyerine devam eden Cristiano Ronaldo hocası ile yaşadığı problemler nedeniyle takımdan ayrılmak istiyor. Yıldız futbolcunun Şampiyonlar Ligi'nde oynamak istediği de konuşulurken Alman medyasında gündeme gelen bir iddia ise sosyal medyayı çalkaladı.

ŞAMPİYONLAR LİGİ'NDE OYNAMAK İSTİYOR

Cristiano Ronaldo'nun hem hocası ile sorun yaşadığı hem de Şampiyonlar Ligi'nde forma giymek istediği gerekçesiyle yetiştiği kırık olan Sporting lizbon'a döneceği konuşuluyordu. Yıldız futbolcu ile birçok Avrupa takımı yakından ilgileniyor ancak Ronaldo'nun Şampiyonlar Ligi şartı koyması takımları zorluyor.

YAŞLI DİYE VETO YEDİ İDDİASI

Almanya'nın önde gelen gazetelerinden bazıları ise Bundesliga takımlarından Borussia Dortmund'un Ronaldo'nun veto ettiğini öne sürdü. Alman Bild gazetesi Borussia Dortmund'un Ronaldo ile artık ilgilenmediğini belirtirken çok yaşlı olduğu için istenmeyen adam ilan edildiğini öne sürdü.