Yavuz Selim Bektaş Kimdir? Nereli? Kaç Yaşında? Ne Mezunu? Beril Varol'u Öldüren Katilin Şaşırtan İmajı!

TAKİP ET

Eski sevgilisi Beril Varol'u ve birlikte kaldığı yaşadığı Ömer Akın'ı öldüren katil Yavuz Selim Bektaş kimdir? Yavuz Selim Bektaş nereli? Yavuz Selim Bektaş kaç yaşında? Yavuz Selim Bektaş ne mezunu? Yavuz Selim Bektaş hangi okuldan mezun?

Reklam
Reklam

İBB çalışanı Beril Varolu'u katleden Yavuz Selim Bektaş kimdir?

Şişli'de eski sevgilisi Beril Varol'u ve yanında kaldığı Ömer Akın'ı öldürüp intihar eden Yavuz Selim Bektaş kimdir?

Şişli Fulya'daki 4 katlı binanın en üst katındaki dairede yine korkunç şeyler yaşandı. Sabah saatlerinde silah sesleri duyulan binada 2 genç insan öldürüldü.

Olay yerine gelen ölenlerin yakınları gözyaşlarına boğulurken katil Yavuz Selim Bektaş'ın da intihar ettiği belirlendi..

34 yaşındaki Yavuz Selim Bektaş eski kız arkadaşı olduğu 28 yaşındaki Beril Varol'u ve 29 yaşındaki Ömer Akın'ı öldürdükten sonra intihar etti.

Beril Varol'un eski sevgilisi Yavuz Selim Bektaş hakkında daha önce tam 3 kez uzaklaştırma kararı aldırıdğı öğrenildi. 

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu sosyal medya hesabından "Çok acılı ve öfkeliyiz. Ne yazık ki gencecik bir çalışanımızı Beril Varol’u erkek şiddeti aramızdan aldı. Kendisine Allah’tan rahmet, sevenleri ve ailesine baş sağlığı diliyorum. Bu şiddet, bu akıl, bu zihniyet bitsin gitsin artık" ifadelerini kullandı.

Yavuz Selim Bektaş ile Beril Varol'un 2017 yılında Beyoğlu'nda ki videosu gündem oldu. Video da Yavuz Selim Bektaş Çellı çalarken Beril Varol ise keman çalıyor.. Bu görüntüler sosyal medyada "Demek ki kadınlar psikopat erkek seçmiyor. Kimin ne olduğu belli olmuyor" yorumu yapıldı..