Yaz dizileri için tehlike çanları çalıyor! Tozluyaka ve Balkan Ninnisi tuttu ama diğerleri tek tek dökülüyor

TAKİP ET

Her sezon olduğu gibi bu yıl da dizilerin sona ermesi ile birlikte yaz dizileri ekranlarda yerini aldı. Ancak yaz ekranlarında yer alan diziler reyting sonuçlarında çok da istediğini bulmuş gibi görünmüyor. ATV ekranlarında yayınlanan Sevmek Zamanı ve İçimizdeki Ateş dizileri ile ilgili final kararı geçtiğimiz günlerde açıklanmıştı. Yaz ekranlarında sadece tozlu yaka ve Balkan ninnisi dizilerinin yeri garanti. Diğerleri ise final tehlikesi ile karşı karşıya.

Reklam
Reklam

Haziran ayının gelmesiyle birlikte ekranlarda yaz dizileri birbiri yerini almaya başlamıştı. Ancak birçok dizi reyting sonuçlarında istediği başarıyı elde edemedi. Sadece TRT 1 ekranlarında yayınlanan Balkan Ninnisi ve Fox TV ekranlarında izleyici ile buluşan Tozluyaka dizileri istedikleri ilgili görmeyi başardı. Bu iki dizi dışındaki tüm diziler için şu anda tehlike çanları çalıyor.

ATV peş peşe final kararı vermişti

Reyting sonuçlarında istedikleri başarıları bir türlü elde edemeyen diziler için final kararları da gelmeye başladı. ATV Geçtiğimiz günlerde 2 yeni dizisi için buradan final kararı almış izleyicileri de biraz şaşırtmıştı. Önce Sevmek Zamanı dizisinin final kararı açıklanırken hemen ardından ise içimizdeki Ateş dizisi için final kararı verildi. Bu iki dizide iki bölüm yayınlandıktan sonra ekranlara veda edecek.

Yaz dizilerinin sonu yakın

Ancak sadece bu kadar değil yaz aylarında ekranlara gelen birçok dizi reyting sonuçlarında hüsrana uğramış durumda. Bu sebeple final kararlarının yakın zamanda açıklanacağı az çok tahmin ediliyor. Şu anda yerini garantileyen sadece iki dizi bulunuyor. TRT 1 ekranlarında eğlenceli ve sıcak hikayesi ile Balkan ninnisi dizisi, Fox TV ekranlarında ise farklı hikayesi ve genç oyuncu kadrosu ile dikkat çeken tozlu yaka dizisi reyting sonuçlarında bir hayli başarılı. Bu iki dizinin de yeni sezonu garantileyeceği konuşulurken, Senden Daha Güzel, Seversin, Seni Kalbime Sakladım, Gizli Saklı gibi dizilerin ise akıbeti Önümüzdeki hafta belli olacak.