Yaz gardırobunda modası asla geçmeyecek 5 parça

TAKİP ET

Güneş doğuyor ve hava iyiye gidiyor (en azından dolaplarımız adına). Ağır hizmet tipi ceketlerimiz artık gardıropta dolanmıyor. Şimdi sıra hafif ve uçuşan yazlık kumaşlarda. İlkbahar ve yaz için giyinmenin mükemmel bir elbiseden daha iyi bir yolu var mı?

Reklam
Reklam

Bütün bir kıyafeti bir araya getirmenin stresini ortadan kaldıran tek durak harikası. Ama nereden başlamalı? Elbise koleksiyonunuzu başlatmak ve paranızın karşılığını tam anlamıyla almanızı garantilemek için ilkbahar/yaz gardırobunuz için beş temel elbiseyi bir araya getirdik!

İnce beyaz bir elbise

Dökümlü beyaz bir elbise, yaz aylarındaki tüm kıyafet problemlerinizin cevabıdır. Hafif, nefes alabilir, güzel ve her durum için mükemmeldir. Ayrıca, miniden maxi'ye kadar her uzunlukta olağanüstü görünüyorlar. Gün içinde üzerinizde kayması için bir şeyler arıyorsanız, çarşaf ve pamuğa dikkat edin. Ancak daha çok bir gece kuşu iseniz, mükemmel bir yaz gecesi görünümü için saten bir elbise veya dantel veya fırfır gibi feminen detaylara sahip bir elbise tercih edin. Yatıştırıcı Pasteller

Pastel tonlarda zarif elbise

İlkbahar ve yaz ayları için zarif pastel bir elbise gibisi yoktur; hiçbir şey pudra mavisi bir oyuncak bebek elbisesi veya gül pembesi astarlı bir elbise giymenin ve bir peri prensesi gibi hissetmenin eterik hissine yaklaşamaz. Fanteziler bir yana, aynı zamanda inanılmaz derecede çok yönlüler - profesyonelce giyilemeyecek kadar korkak değiller ve şehirde bir gece için giyilebilecek kadar zarifler.

Çiçekli kıyafetler

Çiçekler sezonun baskısıdır. Feminen ve zariftirler ve stili bohem ve kulübe çekirdeğine doğru eğilen herkesle konuşacaktır. Örtü olarak, günlük elbiseler olarak, piknik kıyafetleri olarak, brunch tarihlerinde, akşam kahvesi için, park gezintisi için ve hatta samimi bir akşam yemeği için giyilebilirler. Renkli Kostüm

Renkli Kostümler

Bu, ilkbahar ve yaz gardıroplarını yenilemek isteyenler için mükemmel bir yatırım. Ya da belki de tarzınızdan sıkıldınız ve yeni bir şeyler denemek istiyorsunuz. Nedeniniz ne olursa olsun, konfor alanınızdan çıkın ve yazı renklendirmek için canlı, renkli bir elbise giyin (inan bana, pişman olmayacaksınız). Tüm gözler üzerinizde olacak! Ps- Portakallar, sarılar ve pembeler özellikle bu sezonda bu yüzden dikkatli olun!

Siyah mini elbise

Mükemmel küçük siyah elbise zamansız bir klasiktir. Siluetler zamanla değişebilir, ancak siyah bir mini elbise ile asla yanlış olmaz. Eğer bir gün zor durumda kalırsanız, bu elbise kesinlikle işinize yarayacaktır, bu yüzden mükemmel olana yatırım yaptığınızdan emin olun: bu kıvrımları vurgulamak veya daha önce olduğunuz tonda bacakları göstermek istiyorsanız kare yaka bodycon spor salonunda saatler geçirmek. Bir babydoll mini, genç bir görünüm elde etmenin bir yoludur, fırfırlı ve dantelli bir şey ise femme bir görünüm için idealdir. Ya da boğucu ve sert bir görünüm arıyorsanız, size eşlik edecek her zaman kesilmiş elbiseler vardır. Rahmetli Karl Lagerfeld'in bir keresinde dediği gibi: "Kişi asla küçük siyah bir elbise içinde aşırı ya da az giyinmiş olamaz." Herkesin her yerde giyebileceği küçük siyah bir elbise var.