Yaz geldi Yasmin Erbil direkt soyundu artık hiç giyinmez 'her yerin meydanda!' Artık Mehmet Ali Erbil'in sözünün hükmü yok

TAKİP ET

Şöhreti annesi Nergis Kumbasar ile babası Mehmet Ali Erbil'i çoktan geçen Yasmin Erbil, sere serpe bikinili pozlarıyla yaz sezonunu resmen açtı.

Reklam
Reklam

Magazin dünyasıan çapkınlıklarıyla damgasını vuran isimlerin başında geliyor ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil. Muhsine Şehna Kamiloğlu Nergis Kumbasar, Sedef Altuntaş ve Tuğba Coşkun olmak üzere 4 kere evlenen Mehmet Ali Erbil’e kaçış sendromu teşhisi konmuştu. Mehmet Ali Erbil Ece Ronay’a taciz ve Melike Öcalan’a ‘bir sana değdirmedim’ açıklamalarıyla gündemde yer alsa da artık son dönemde yerini kızı Yasmin Erbil’e bırakmışa benziyor. Yasmin Erbil’in sosyal medya destekl şöhreti aldı başını gidiyor.

Soyunmak yetmedi sıra Masterchef'te! Mehmet Ali Erbil'in kızı Yasmin Masterchef'te! Para basacak para o paylaşım sonrası…


 

YASMİN SEZONU AÇTI


Yaz geldi Yasmin Erbil direkt soyundu artık hiç giyinmez 'her yerin meydanda!' Artık Mehmet Ali Erbil'in sözünün hükmü yok... Nergis Kumbasar ve Mehmet Ali Erbil’in, 1995 yılında dünyaya gelen kızları Yasmin Erbil ablası Sezin Erbil’e göre daha arka planda büyüdü. Ablası Sezin Erbil’in başta Alişan olmak üzere magazin basınına yansıya aşk maceralarının aksine sevimli bir kız çocuğu olarak tanınan Sezin büyüyüp serpildikçe iş bambaşka bir yere gitti. Sosyal medyada paylaştığı cesur pozlarıyla tanınan Yasmin Erbil sonrasında işi televizyona taşımaya karar verdi. Bir dönem Kanal D ekranlarında magazin programı sunan Yasmin Erbil sonrasında gönlünde yatan aslanı da açığa çıkardı. Oyunculuk eğitimi alan Yasmin Erbil, bu sezon başında Fox TV ekranlarının sevilen dizisi Yasak Elma’da bir süre rol aldı. Oyunculuk macerası çok uzun sürmeyen Yasmin Erbil sonrasında da kendisini yine sosyal medyanın tanıdık kollarına attı.

Geçtiğimiz günlerde kız arkadaşlarıyla çıktığı tatilden fotoğraflar paylaşarak yaz sezonunun kendisinden neler beklediğimizi bizlere gösteren Yasmin Erbil asıl bombayı önceki gün patlattı. Geçen yıl annesi Nergis Kumbasar’la da tatil için Dubai’yi seçen Yasmin Erbil sezonu resmi olarak Dubai’de açtı. Dubai’ye gider gitmez hemen bikinili sere serpe pozlarını paylaşmayı ihmal etmeyen 26 yaşındaki genç yıldız Yasmin Erbil’in paylaşımlarıyla önce sosyal medya ardından magazin gündeminde deyimi yerindeyse deprem oldu. Yasmin Erbil’in pozları çok konuşulurken, Yasmin Erbil’in bu pozunu görenlerin ortak yorumu ise ‘her yerin meydanda’ oldu.
 

İşte Yasmin Erbil’in ortalığı yakıp geçen o pozları: