Yekta Kopan: Galalarda Memeleri Görünen Erkek Oyucular Edepsizliktir!

TAKİP ET

MHP Milletvekili Ahmet Çakar'ın oyuncu Melis Sezen için söylediği "Sütyen giymemiş bu kanunen suç" sözlerine Yekta Kopan'dan yanıt!

Reklam
Reklam

MHP'li Ahmet Çakar'ın Akit Tv'de sarf ettiği sözlere tepkiler sürüyor.

Akit Tv'de 5 tane yaşı geçkin erkek başarılı oyuncu Melis Sezen'in Altın Portak Ödül Töreni'nde giydiği kıyafeti ağızlarına doladı..

MHP eski milletvekili Ahmet Çakar "Bu Sadakatsiz adlı dizide oynayan bir kız var. Adını filan bilmem. Geçen gün bir galaya çağırdılar. Bir kıyafet giymiş o kıyafet kanunen suç. Çünkü göğüs dekoltesi tamamıyla açık toplum içinde kendini gösteriyor. Yani sutyen yok, bu ahlaksızlığın daniskasıdır." ifadesini kullanarak ağızları açık bıraktı.

Ahmet Çakar'a tepkiler sürüyor. Önce oyuncu Hazal Kaya "Oturdunuz koca koca hukukçular (!) torununuz yaşındaki kadının dekoltesini, bedenini mi konuşuyosunuz? Kadına şiddet suç değil mi? Ya da hedef göstermek? Ortada bir suç varsa suçlu sizsiniz. Ahlakınızda boğulun" diyerek tepki gösterdi.

Usta yazar ve seslendirme sanatçısı Yekta Kopan'da konuyla ilgili olarak "Yaşı geçkin erkeklerde meme sarkması oluyor. Afedersiniz, galalarda falan o beyaz gömleklerinden sarkık memeleri belli oluyor. Suçtur bu. Edepsizliktir. Yaşı geçkin erkekler sutyen takmalıdır." diyerek tepkisini gösterdi.