Yemen'de bir bina çöktü! Çok sayıda yaralı ve ölü var

TAKİP ET

Yemen'in güneyindeki Aden kentinin Khor Makser semtinde bulunan bir binanın çatısının çökmesi sonucunda 3 kişi hayatını kaybederken 25 kişi ise yaralandı.

Reklam
Reklam

Yemen'in güneyindeki Aden kentinde bulunan bir binanın çatısının çökmesi sonucu can pazarı yaşandı. Olay ile ilgili yerel yetkililer tarafından yapılan açıklamada, Aden kentinin Khor Makser semtinde yer alan ve sığınmacıların kaldığı eski bir binanın çatısında çökme meydana geldiği aktarıldı. Olayın ihbar edilmesiyle bölgeye çok sayıda itfaiye ,sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Olay yerine intikal eden sivil savunma ekipleri enkaz altında kalanları kurtarmak seferber oldukları aktarıldı. Binada meydana gelen çökme soncunda 3 kişi hayatını kaybederken, 25 kişinin ise yaralandığı kaydedildi.

Ayrıca, eski yapının 2015 yılının ortalarında Arap Koalisyonu tarafından birkaç kez bombalandığı ve sonrasında binanın sığınmacıların kalması için tahsis edildiğini aktaran yetkililer, binanın mühendislik hataları nedeniyle herhangi bir restorasyondan geçmediğine de dikkat çekti.

Yemen Çökme Bina