Yemin 395. Bölüm izle - Yemin 395. Bölümde neler olacak? Yemin 395. Bölüm özeti ve fragmanı yayında!

TAKİP ET

Yemin dizisi Kanal 7 ekranında yayınlanmaktadır. Kanalın en fazla izlenen dizilerinden biri olan Yemin'in yeni bölüm detayları araştırılmaktadır. Yemin 395.bölümde neler olacak? Bu haberimizde Yemin 395.bölüm özeti ve fragmanını sizler için derledik. İşte Yemin 395.bölüm izle...

Reklam
Reklam

Kanal 7'nin sevilen dizilerinden biri olan Yemin dizisi dikkatleri çekmektedir. Yemin dizisinin 395.bölümü en son olarak yayınlanmaktadır. Yemin dizisinde son olarak ne oldu? 

Yemin 395.bölüm özeti

Bu çıkmazdan kurtulmak için Emir yeni bir hayat alır. O ve oğlu Yiğit, ailelerini alıp şehirden uzak bir çiftliğe yerleşirler. Emir huzurlu bir hayat yaşıyor ve tüm eski hesaplar kapanıyor. Şehirden uzak yeni çiftlik hayatı, baba ve oğul arasında çok güçlü bir bağ oluşturdu. Doğa ile iç içe olan mutlu bir çocuk olan Yiğit, Emir ve Tarhun'un ailelerinin huzurlu hayatları, dünyalarına bir "peri"nin girmesiyle değişir.

Öte yandan Narin ve Kemal, Hikmet'in aile yadigarı Tarhun konağına yerleşir. Başları büyük dertte olan iki sevgilinin artık mutlu ve huzurlu bir yuvaları vardır ve aşklarını doyasıya yaşarlar. Kemal holdingdeki görevine geri dönerken, Narin kariyerini başarıyla sürdürmeye devam ediyor. fakat; bunca yıllık sakinliğin ardından zorlu bir operasyon Narin için bazı taşları yerinden oynatacaktır. Narin ve Kemal'in aşkını yeni zorlu denemeler beklemektedir.

Yemin dizisi Yemin 395.bölüm Yemin Kanal 7