Yemin dizisi Oya kimdir? Gözde Gündüzlü hakkında bilgiler

TAKİP ET

Kanal 7'nin sevilen dizisi Yemin'in kadrosuna katılarak dikkatleri çeken Oya kimdir belli oldu. Dizide Oya karakterini canlandıran Gözde Gündüzlü hakkında bilgiler haberimizde.

Reklam
Reklam

Kanal 7 ekranlarında yayınlanan Yemin dizisi sezona kaldığı yerden devam ediyor. Bir önceki sezonda diziye dahil olan Masal’ın annesi Oya karakteri oldukça merak ediliyordu. Masal’ı küçük yaşta terk eden Oya, yıllar sonra yeniden ortaya çıktı. Narin ise Oya’nın geri dönmesinden çok rahatsız oldu. 

Yemin dizisi Oya kimdir?
Oya karakteri, Masal’ın annesidir. Fakat Masal’ı küçük yaşta bırakıp gitmiştir. Aradan yıllar geçtikten sonra kızının peşine düşüp Kemal beyin kapısını çalar. Ancak hiçbir şey onun bıraktığı gibi değildir. Dizide Oya karakterine Gözde Gündüzlü hayat vermektedir. 

Gözde Gündüzlü kimdir?
Gözde Gündüzlü, 1982 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Gazi Üniversitesi İletişim Fakültesi mezunu olan oyuncu, Akademi 35 Buçuk Sanat Evi’nde oyunculuk eğitimi almıştır. oyunculuk deneyimini ilk kez 2002 yılında Çocuklar Duymasın dizisiyle yaşamıştır. Daha sonra Aşkın Bedeli, Beni Böyle Sev, Güllerin Savaşı, Alija ve Gülperi dizilerinde rol alarak popülaritesini artırmıştır. Güzel oyuncu şu an Yemin dizisinde Oya karakterini canlandırmaktadır. 
 

yemin dizisi oya gözde gündüzlü