Yeni asgari ücret basın toplantısında güldüren anlar: Senin başında da saç kalmadı

TAKİP ET

2022 yılının ikinci 6 aylık döneminde geçerli olacak olan asgari ücret Bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklandı. Asgari ücret masasında güldüren anlar da yaşandı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan hemen yanında oturan Türk-iş Genel Başkanı Ergün Atalay a dönerek "Senin başında da saç kalmadı ya" dedi.

Reklam
Reklam

Bugün Dolmabahçe ofisinde düzenlenen basın toplantısı ile birlikte yeni asgari ücret Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklandı. Asgari ücreti açıklamak için kameralar karşısına geçen Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, Türk-iş Genel Başkanı Ergün Atalay ve TİSK Başkanı Özgür Burak Akkol eşlik etti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıklamanın hemen önce yanında oturan Atalay ile diyaloğu herkesi güldürdü.
 

"Senin başında da saç kalmadı ya"

Konuşmalar başlamadan önce Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın hemen yanında oturan Türk-iş Genel Başkanı Ergün Atalay öğrenerek "Senin başında da saç kalmadı ya" deyip kahkaha attı. Ergün Atalay Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bu sözleri karşısında Neye uğradığını şaşırırken Cumhurbaşkanı Erdoğan kahkahayı patlattı.