Yeni başlayan Balkan Ninnisi dizisinde şaşırtan ayrılık

TAKİP ET

TRT 1 ekranlarında yaz sezonunda başlayan ve henüz 2 bölüm yayınlanmasına rağmen iyi bir çıkış yakalayan Balkan Ninnisi dizisinden kötü haber geldi. Yaz dizileri arasında en çok sevilen yapımlardan olan ve reytingleri de gayet iyi gelen dizide dikkat çeken bir isim ayrılıyor.

Reklam
Reklam

TRT 1 ekranlarında başrollerini Erdal Özyağcılar, Özlem Türkan, Emre Bey ve Merih Öztürk gibi isimlerin paylaştığı Balkan Ninnisi dizisi geçtiğimiz hafta 2. bölümü ile ekranlara gelmişti. Makedonya Üsküp de çekimleri devam eden diziler imkansız bir aşk hikayesi konu alınıyor. Dizi yayınlanan 2 bölümü ile izleyiciler tarafından çok sevilirken reytinglerde de bu sonuçlar görülüyor.

Ancak yeni başlamasına rağmen Balkan Ninnisi dizisinden izleyicileri üzecek karar geldi. Dizinin çekimlerine Çok emek veren yönetmen Doğan Ümit Karaca Ayrılık kararı aldı. Doğan Ümit Karaca ayrılığı ile ilgili sosyal medya hesabından açıklama yaparken ailevi konular nedeniyle ayrılmak zorunda kaldığını duyurdu. Ünlü yönetmenin ayrılığı sonrasında Balkan Ninnisi’nde yönetmen koltuğuna oturacak olan isim de belli oldu.

Yeni yönetmen Serdar Akar olacak

Yaz dizileri arasında en sevilen yapım olmayı başaran Balkan Ninnisi dizisinin yeni yönetimini herkes tarafından merak edilmeye başlanmıştı. Doğan Ümit Karaca ayrılığı sonrasında balkan milleti dizisinde yönetmen koltuğuna oturan isim Serdar Akar olacak. Serdar Akar aynı zamanda Balkan dizilerine de yabancı değil. Yıllar önce yine Erdal Özyağcılar'ın başrolünde olduğu Elveda Rumeli dizisinin yönetmenliğini de Akar üstlenmişti.

Diziyi 5. bölümde devralacak

Doğan Ümit Karaca, Balkan Ninnisi dizisinin ilk 4 bölümünü çekti. Ünlü yönetmenin Ayrılık kararı alması sonrasında yerine Serdar Akar getirildi. Serdar Akar, 5. bölümden itibaren diziyi devralacak.