Yeni dizisinde hezimete uğrayan Selin Yeninci ATV üstünde düğmelerini açtı tatil pozları verdi!

TAKİP ET

Bir Zamanlar Çukurova dizisi ile kariyerinde büyük bir çıkış yakalayan Selin Yeninci son olarak TV8 ekranlarında yayınlanan Annenin sırrıdır çocuk dizisinde rol almaya başlamıştı. Ancak yeni dizisinde işler istediği gibi gitmeyen Selin Yeninci dizisi erken final yapınca kendisini tatile attı. Üstelik verdiği pozlarla da yürek hoplattı.

Reklam
Reklam

ATV ekranlarında yayınlanan Bir Zamanlar Çukurova dizisinde 5 sezon boyunca saniye karakterine hayat veren ve rolü ile çok sevilen Selin Yeninci son olarak TV8 de yayınlanan annenin sırrıdır çocuk dizisinde rol almıştı. Büyük umutlarla başlayan dizi reyting sonuçlarında istediği başarıyı elde edemeyince yayından kaldırıldı. Dizisi erken final yapınca büyük hayal kırıklığı yaşayan güzel oyuncu ise stres atmak için kendini tatile attı. Selin

34 yaşındaki oyuncu Selin Yeninci ATV ekranlarında yayınlanan Bir Zamanlar Çukurova dizisinde Hayat verdiği saniye karakteri ile çok sevinmişti. Hayran kitlesi artan oyuncu geçtiğimiz aylarda TV8 ekranlarında yayınlanan annenin sırrıdır çocuk dizisinde başrolü kapmıştı. Ancak Selin Yeninci’nin yeni dizisi beklediği gibi başarılı olmadı. Dizisi erken final yapınca güzel oyuncu da kendisini Kızgın Kumlara attı.
 

ATV üstünde cesur pozlar

Yaz aylarında çalışmayı planlayan ancak annenin sırrıdır çocuk dizisi erken final yapan Selin Yeninci son dönemlerde sosyal medya hesabından yaptığı Cesur paylaşımlarla da dikkatlerden kaçmıyor. Şu sıralar herhangi bir projesi de bulunmayan güzel oyuncu tatilde stres atıyor. Son olarak sosyal medya hesabından Cannes Film Festivali'nde Kırmızı Halıdaki görüntülerini paylaşan güzel oyuncu Şimdi de tatil pozlarını peş peşe sıraladı. ATV üstünde bikinili pozlar veren Selin Yeninci adeta güzelliği ile nefes kesti.


 

Mini şortlu paylaşımlarına beğeni yağdı

Şu anda 34 yaşında olan güzel oyuncu sosyal medya hesabından son olarak bikinili ve mini şortlu fotoğraflarını paylaştı. Topuklu ayakkabı ve tişört kombini yapan güzel oyuncunun fiziği takipçilerinden tam not almayı başardı. Sosyal medya kullanıcıları Selin Yeninci’nin bikinili pozlarını görünce “saniye bir hayli değişmiş yorumları” yaptı.