Yeni gelin Ebru Şahin Tatil pozları ile adeta baş döndürdü

TAKİP ET

Geçtiğimiz aylarda basketbolcu Cedi Osman ile dünya evine giren yeni gelin Ebru Şahin sosyal medya hesabından Yaptığı paylaşımları ile adeta takipçilerini mest etti.

Reklam
Reklam

İstanbullu Gelin ile Yıldızı parlayan ardından ATV ekranlarında yayınlanan hercai dizisi ile adeta kariyerinin zirvesine yaşayan Ebru Şahin Geçtiğimiz aylarda basketbolcu sevgilisi Cedi Osman ile dünya evine girmişti. Son olarak destan dizisinde Akkız karakterine hayat veren Ebru Şahin dedi çekimleri sonrasında Maldivlere tatile gitti. Bitmeyen balayında olan Ebru Şahin Maldivler tatilinde çekilen fotoğraflarını sosyal medya hesabından da paylaştı. Ebru Şahin'in tatil fotoğrafları takipçilerinin büyük beğenisini kazandı.

Tatil pozları sosyal medyayı salladı

Güzel oyuncu Ebru Şahin'in, kısa süre önce hayatını basketbolcu Cedi Osman ile birleştirdi. Çift uzun süre balayına devam etti ancak işleri nedeniyle geri dönmek zorunda kaldı. Ünlü oyuncu Ebru Şahin Maldivler'de çekilen fotoğraflarını sosyal medya hesabından paylaşmaya devam ediyor. Özellikle Ebru Şahin'in bikinili pozları takipçilerinden binlerce beğeni alıyor. Yine Maldivler'de çekilen bir fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaşan güzel oyuncu kısa sürede sosyal medyanın gündemine oturdu. Hayranları güzel oyuncunun kusursuz fiziğine adeta övgüler yağdırdı.