Yeni Malatyaspor Antalyaspor maç özeti ve golleri izle | Bein Sports 1 Malatya Antalya youtube geniş özeti ve maçın golleri

TAKİP ET

Yeni Malatyaspor Antalyaspor maç özeti ve golleri izle, Bein Sports 1 Malatya Antalya youtube geniş özeti ve maçın golleri, Malatya Antalya özet Bein Sports, Yeni Malatyaspor Antalyaspor maçı özeti için yapılması gerekenler haberimizde...

Reklam
Reklam

Spor Toto Süper Lig’in 26. haftasında futbol severleri yine birbirinden heyecanlı karşılaşmalar bekliyor olacak. Günün ilk karşılaşmasında son sıradaki Yeni Malatyaspor Antalyaspor ile bugün sahasında karşı karşıya gelecek. Süper Lig’de 14 maçtır kazanamayan ve son oynadığı maçta deplasmanda ligin güçlü takımlarından Sivasspor’a 2-1 yenilerek bir maçtan daha boynu bükük ayrılan Yeni Malatyaspor Antalyaspor maçını kazanarak giderek azalan kümede kalma umutlarını canlı tutmak istiyor. Öte yandan Süper Lig’de 3 maçtır yenilmeyen ve son oynadığı maçta evinde Fatih Karagümrük’ü 3-0 mağlup etmeyi başaran Antalyaspor Yeni Malatyaspor deplasmanında da kazanarak üst üste 3. galibiyetini almak istiyor. Bu kritik karşılaşma öncesi her iki takım da tüm hazırlıklarını tamamladı ve maç saatini beklemeye başladı. Futbol severler ise Yeni Malatyaspor Antalyaspor maçının ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda olacağını öğrenmek için arama motorlarını meşgul ediyor. 
Yeni Malatyaspor Antalyaspor Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta ve Hangi Kanalda?
Spor Toto Süper Lig’in 26. haftasında oynanacak Yeni Malatyaspor Antalyaspor maçı bugün saat 13.30’da Yeni Malatya Stadyumu’nda gerçekleşecek. Bu önemli karşılaşma maç saatinden itibaren Bein Sports 1 ekranlarında canlı olarak futbol severlerle buluşacak.
Yeni Malatyaspor Antalyaspor Maçı Hakemi Açıklandı
Spor Toto Süper Lig’in 26. haftasında oynanacak Yeni Malatyaspor Antalyaspor maçının hakemi açıklandı. Kritik karşılaşmada Atilla Karaoğlan düdük çalacak. Karaoğlan’ın yardımcılıklarını Mustafa Sönmez ve Samet Çavuş üstlenecek. Maçın VAR koltuğunda ise Erkan Engin oturacak.
Yeni Malatyaspor 2 Eksikle Kritik Karşılaşmaya Çıkıyor
Süper Lig’de bugün Antalyaspor ile evinde kozlarını paylaşacak olan Yeni Malatyaspor tam 14 maçtır kazanamıyor. 16 puanla ligin son sırasında yer alan ev sahibi ekip Antalyaspor maçını kazanarak kümede kalma umutlarını canlı tutmayı amaçlıyor. Malatya ekibinde maç öncesi 2 eksik bulunuyor. Yeni Malatyaspor’da Tetteh ve Mallan kritik maçın kadrosunda yer almayacak.
Antalyaspor’da 2 Eksik Var
Spor Toto Süper Lig’de bugün Yeni Malatyaspor deplasmanına konuk olacak olan Antalyaspor son iki maçından 6 puan çıkarmayı başardı. Bu süreçte Hatayspor ve Fatih Karagümrük’ü mağlup eden konuk ekip Yeni Malatyaspor’u da yenerek üst üste 3. galibiyetini almak istiyor. Kırmızı beyazlı ekipte maç öncesi 2 eksik yer alıyor. Antalyaspor’da Ufuk Akyol ve Harun Alpsoy Malatya deplasmanında forma giyemeyecek. 
Yeni Malatyaspor - Antalyaspor muhtemel 11'ler:
Yeni Malatyaspor: 
Ertaç, Zeffane, Haddadi, Campi, Sadık, Donsah, Azubuike, Kenan, Mustafa, Chouiar, Dicko
Antalyaspor: Boffin, Bünyamin, Naldo, Veysel, Güray, Hakan, Fernando, Fredy, Ndao, Doğukan, Luiz Adriano
Yeni Malatyaspor Antalyaspor maçı özeti için tıklayınız

Yeni Malatyaspor Antalyaspor Malatya Antalya özet Süper Lig 26. hafta futbol