Yeni Malatyaspor Beşiktaş maç özeti ve golleri izle | Bein Sports 1 Malatya BJK youtube geniş özeti ve maçın golleri

TAKİP ET

Yeni Malatyaspor Beşiktaş maç özeti ve golleri izle, Bein Sports 1 Malatya BJK youtube geniş özeti ve maçın golleri, Malatya Beşiktaş özet Bein Sports, Yeni Malatyaspor Beşiktaş maçı özeti için yapılması gerekenler haberimizde...

Reklam
Reklam

Spor Toto Süper Lig’de milli ara öncesindeki son hafta olan 23. hafta maçları bugün itibariyle başlıyor. Günün ilk maçında Yeni Malatyaspor Beşiktaş ile evinde karşı karşıya gelecek. Süper Lig’de Önder Karaveli ile beraber çıkışa geçen ve son oynadığı maçta deplasmanda Fatih Karagümrük’ü 1-0 yenen Beşiktaş Yeni Malatyaspor deplasmanında kazanarak milli araya moralli girmek istiyor. Öte yandan haftalardır galibiyete hasret olan ve son oynadığı maçta evinde Göztepe’ye 2-1 kaybeden Yeni Malatyaspor Beşiktaş ile sahasında oynayacağı zorlu 90 dakikadan galip ayrılarak haftalar sonra taraftarına 3 puan hediye etmek istiyor. Futbol severler ise Yeni Malatyaspor Beşiktaş maçının ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda olacağını öğrenmek için arama motorlarını meşgul ediyor. 
Yeni Malatyaspor Beşiktaş Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta ve Hangi Kanalda?
Spor Toto Süper Lig’in 23. haftasında oynanacak olan Yeni Malatyaspor Beşiktaş maçı bugün saat 13.30’da Yeni Malatya Stadyumu’nda gerçekleşecek. Bu önemli karşılaşma maç saatinden itibaren Bein Sports 1 ekranlarında canlı olarak futbol severlerle buluşacak.
Yeni Malatyaspor Beşiktaş Maçı Hakemi Belli Oldu
Spor Toto Süper Lig’in 23. haftasında oynanacak olan Yeni Malatyaspor Beşiktaş maçının hakemi belli oldu. Kritik karşılaşmada Zorbay Küçük düdük çalacak. Küçük’ün yardımcılıklarını Ekrem Kan ve İbrahim Bozbey üstlenecek. 
Beşiktaş’ta 6 Eksik Var
Süper Lig’de bugün Yeni Malatyaspor deplasmanına çıkacak olan Beşiktaş’ta 6 oyuncu kadroya dahil edilmedi. Siyah beyazlı takımda Welinton, Mert Günok, N’Koudou, Umut Meraş, Mehmet Topal ve Salih Uçan Malatya deplasmanında forma giyemeyecek.
Malatya Tam Kadro Sahada
Spor Toto Süper Lig’de bugün Beşiktaş’ı konuk edecek olan Yeni Malatyaspor’da sakat olan tüm futbolcular iyileşti. Sarı siyahlı takım tam kadro şekilde sahada olacak.
Beşiktaş Milli Araya Moralli Girmek İstiyor 
Spor Toto Süper Lig’in 23. haftasında bugün Yeni Malatyaspor deplasmanına çıkacak olan Beşiktaş tüm planlarını 3 puan almak üzerine kurdu. Siyah beyazlı takım kritik deplasmanda kazanarak milli araya üst üste 3. galibiyetini alarak girmek istiyor. 
Yeni Malatyaspor Şanssızlığını Kırmak İstiyor
Süper Lig’de bugün Beşiktaş ile hayati bir 90 dakikaya çıkacak olan Yeni Malatyaspor haftalardır 3 puana hasret durumda. Malatya temsilcisi güçlü rakibini mağlup ederek bu şanssızlığını kırmanın peşinde olacak.
Yeni Malatyaspor - Beşiktaş muhtemel 11'ler:
Yeni Malatyaspor: 
Ertaç, Semih, Wallace, Sadık, Hafez, Mallan, Azubuike, Mustafa, Mounir, Kenan, Dicko
Beşiktaş: Ersin, Rosier, Necip, Vida, Rıdvan, Josef, Pjanic, Emirhan, Ghezzal, Larin, Batshuayi
Yeni Malatyaspor Beşiktaş maç özeti için tıklayınız

Yeni Malatyaspor Beşiktaş Malatya Beşiktaş özet Yeni Malatyaspor Beşiktaş maç özeti Spor Toto Süper Lig