Yeni Malatyaspor-Beşiktaş maçı ertelendi mi, ne zaman oynanacak? Yeni Malatya - Beşiktaş karşılaşması yayın tarihi

TAKİP ET

Türkiye genelinde etkili olan kar yağışları maçları da etkiledi. 18 Ocak Salı günü oynanan Gaziantep FK-Yeni Malatyaspor maçının ikinci yarısı ertelendi. Bu maçın ertelenmesi Yeni Malatyaspor- Beşiktaş maçının tarihini de etkiledi. Yeni Malatyaspor- Beşiktaş maçı ne zaman oynanacak? Bu haberimizde Malatyaspor-Beşiktaş maçına ilişkin detayları sizler için derledik. İşte Yeni Malatyaspor- Beşiktaş maçına ilişkin detaylar...

Reklam
Reklam

 Süper Lig'de 22.haftasında dün saat 17:00'de başlayan Gaziantep FK-Öznur-Kablo-YeniMalatyaSpor karşılaşması, hava şartlarından dolayı oynanamayan ikinci yarı bugün aynı saate ertelendi, . Hava koşullarının devam etmesi nedeniyle Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından bir sonraki tarihte belirleneceği açıklandı. Bu durum Malatyaspor-Beşiktaş maçının tarihini ve saatini etkiledi. Malatyapsor- Beşiktaş maçı ne zaman?

Malatyaspor-Beşiktaş maçı ne zaman?

Bu maçın ertelenmesi nedeniyle Cuma günü saat 20:00'de oynanması planlanan Yeni Malatya - Beşiktaş maçının tarih ve saati  Cumartesi 13:30 olarak değiştirildiği açıklandı. 

Yeni Malatyaspor- Beşiktaş maçı ne zaman? TFF Beşiktaş Yeni Malatyaspor