Yeni Malatyaspor Galatasaray maç özeti ve golleri izle | Bein Sports Malatya - GS youtube geniş özeti ve maçın golleri

TAKİP ET

Spor Toto Süper Lig'in 14. hafta maçında Yeni Malatyaspor Galatasaray ile kozlarını paylaşacak. Kritik maç öncesi futbol severler internet üzerinden Yeni Malatyaspor Galatasaray maç özeti ve golleri izle terimlerini araştırmaya devam ediyor. İşte Bein Sports Malatya - GS youtube geniş özeti ve maçın golleri...

Reklam
Reklam

Spor Toto Süper Lig’in 14. hafta maçında Yeni Malatyaspor Galatasaray ile Malatya’da karşı karşıya gelecek. Avrupa’da aldığı 4-2’lik Marsilya galibiyetiyle moral ve motivasyon olarak üst seviyeye çıkan Galatasaray Yeni Malatyaspor deplasmanında kazanarak yeni bir galibiyet serisi başlatmayı hedefliyor. Ev sahibi Yeni Malatyaspor ise son haftalarda aldığı başarısız sonuçlara son vermek amacıyla güçlü rakibi karşısında kazanmanın peşinde olacak. Bir çok futbol sever ise Yeni Malatyaspor Galatasaray maçının ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda olacağını öğrenmek için arama motorlarını meşgul etmeye devam ediyor. 
Yeni Malatyaspor Galatasaray Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta ve Hangi Kanalda?

Spor Toto Süper Lig’in 14. haftasının kritik maçında Yeni Malatyaspor Galatasaray ile bugün 19.00’da Yeni Malatya Stadı’nda karşı karşıya gelecek. Heyecan dolu karşılaşma Bein Sports 1 ekranlarında izleyenlerle buluşacak. Yeni Malatyaspor Galatasaray mücadelesini Atilla Karaoğlan yönetecek. 
Galatasaray’da Diagne İlk 11’e Dönüyor
Hafta içi aldığı Marsilya galibiyetiyle iyi bir hava yakalayan Galatasaray’da bir çok oyuncu performanslarıyla tam not aldı. Bu isimlerden birisi olan Diagne’nin Yeni Malatyaspor deplasmanının ilk 11’inde başlaması bekleniyor. Sarı kırmızılılarda teknik direktör Fatih Terim cezalı olduğu için Malatya deplasmanında kulübede yer alamayacak. 
Yeni Malatyaspor Alt Sıralardan Kurtulmak İstiyor
Spor Toto Süper Lig’de Galatasaray’ı konuk edecek olan Yeni Malatyaspor son 3 maçında da mağlup olmuştu. Malatya temsilcisi güçlü rakibi karşısında kazanarak alt sıralardan kurtulmanın hesaplarını yapıyor. Yeni Malatyaspor’da Tetteh, Buğra, Aabid, Mustafa Eskihellaç ve Abdulsamed Galatasaray maçında sahada olmayacak. 
Yeni Malatyaspor-Galatasaray muhtemel 11'ler:
Yeni Malatyaspor:
Ertaç, Semih, Wallace, Sadık, Haddadi, Ndong, Mallan, Chouiar, Hafez, Kubilay, Adem
Galatasaray: Muslera, Yedlin, Nelsson, Marcao, Aanholt, Berkan, Taylan, Feghouli, Cicaldau, Kerem, Diagne
Yeni Malatyaspor Galatasaray maçı özeti için tıklayınız

Yeni Malatyaspor Galatasaray Malatya GS maç özeti Spor Toto Süper Lig