Yeni Malatyaspor Kayserispor maç özeti ve golleri izle | Bein Sports 1 Malatya Kayseri youtube geniş özeti ve maçın golleri

TAKİP ET

Spor Toto Süper Lig'in 18. hafta maçında Yeni Malatyaspor Kayserispor ile bugün karşı karşıya gelecek. İnsanlar ise internet üzerinden Yeni Malatyaspor Kayserispor maç özeti ve golleri izle terimlerini araştırmaya devam ediyor. İşte Bein Sports 1 Malatya Kayseri youtube geniş özeti ve maçın golleri...

Reklam
Reklam

Spor Toto Süper Lig’in 18. haftasında oynanacak olan Yeni Malatyaspor Kayserispor maçında nasıl bir sonuç çıkacağı insanların gündeminde yer alıyor. Geçen hafta Çaykur Rizespor deplasmanında 1-0’lık bir yenilgi yaşayan Yeni Malatyaspor Kayserispor karşısında kazanarak 7 maçtır süren galibiyet özlemine dur demek istiyor. Öte yandan geçen hafta evinde Gaziantep FK ile golsüz berabere kalan Kayserispor ise Malatya deplasmanında kazanarak 2 maç aradan sonra galip gelmenin hesaplarını yapıyor. Kritik karşılaşma öncesi her iki takım da tüm hazırlıklarını tamamladı ve maç saatini beklemeye başladı. Futbol severler ise Yeni Malatyaspor Kayserispor maçının ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda olacağını öğrenmek için arama motorlarını meşgul ediyor. 
Yeni Malatyaspor Kayserispor Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta ve Hangi Kanalda?

Spor Toto Süper Lig’in 18. haftasında oynanacak olan Yeni Malatyaspor Kayserispor maçı bugün saat 17.00’de Yeni Malatya Stadı’nda gerçekleşecek. Bu önemli karşılaşma maç saatinden itibaren Bein Sports 1 ekranlarından canlı olarak futbol severlerle buluşacak. Yeni Malatyaspor Kayserispor maçında Hüseyin Göçek düdük çalacak.
Yeni Malatyaspor’da Artık Kazanmak İstiyor
Spor Toto Süper Lig’in 18. hafta maçında bugün evinde Kayserispor ile kozlarını paylaşacak olan Yeni Malatyaspor bu önemli karşılaşma öncesinde 14 puanla 19. sırada yer alıyor. Malatya ekibi ligde 7 maçtır galibiyet alamıyor. Ev sahibinde Hafez, Bwalya ve Nuri Fatih Kayserispor’a karşı forma giyemeyecek.
Kayserispor’da Tek Eksik Var
Bugün deplasmanda Yeni Malatyaspor ile kozlarını paylaşacak olan Kayserispor son 6 maçında yalnızca 1 galibiyet alabildi. İç Anadolu temsilcisinde Bernard Mensah Malatya deplasmanında forma giyemeyecek.
Yeni Malatyaspor - Kayserispor muhtemel 11'ler:
Yeni Malatyaspor:
Ertaç, Semih, Wallace, Sadık, Haddadi, Mallan, Aabid, Ndong, Adem, Chouiar, Tetteh
Kayserispor: Lung, Onur, Hosseini, Kolovetsios, Carole, Campanharo, Kemen, İbrahim, Emrah, Thiam, İlhan
Yeni Malatyaspor Kayserispor maç özeti için tıklayınız

Yeni Malatyaspor Kayserispor Malatya Kayseri maç özeti Spor Toto Süper Lig